Poligonalna lampa idealna za kancelarije koje cene minimalizam

U pitanju je lampa krajnje originalnog dizajna pod nazivom Gingko Octagon One Desk, koja je savršena za sve ljubitelje minimalističkog stila...

Postoji nekoliko dizajna osvetljenja koji su toliko legendarni da je samo pogled na njihovu siluetu dovoljan da ih identifikujete. Iako je reč o novoj lampi, Octagon One već sada deluje toliko cool da smo sigurni da će postati jedan od lako prepoznatljivih komada u budućnosti.

Sa svojom jedinstvenom osmougaonom bazom, Octagon One izgleda stabilno ali i prilično lagano. Dolazi sa LED svetlosnim panelom koji izlazi iz široke osnove stvarajući neobičnu kombinaciju vizuelnih proporcija, dok sam osmougaoni dizajn baze omogućava da lako podesite ugao lampe tako što ćete je jednostavno postaviti na ivicu po vašem izboru.

Minimalan i neobičan dizajn Octagon One lampe čini je idealnom za svaki radni prostor. Njena sposobnost da se prilagodi na 4 različita ugla omogućava joj da se lako menja između osvetljenja područja, svetla za čitanje ili čak svetla za zadatak, a LED panel svetli nizom od 36 LED dioda koje bacaju fokusirani sjaj gde god da je lampa usmerena.

Najzanimljiviji element lampe ostaje njena osmougaona osnova, koja joj daje stabilnost i istovremeno doprinosi modernoj industrijskoj estetici. Octagon One dolazi u raznim završnim obradama materijala, u rasponu od tamnijih do svetlijih nijansi drveta, pa čak i prilično neobične mermerne varijante koja se definitivno izdvaja u svojoj klasi.

Lampa se puni preko USB-a, teška je samo 745 grama i obezbeđuje do 48 sati osvetljenja.

Izvor: yankodesign

Povezane teme