Pletene lampe kao stvorene za letnji dekor

Leto je nastupilo, i donelo sa sobom svu lepotu koju smo željno iščekivali.

Većina ljudi već planira odlazak na odmor, i uveliko već budni sanjaju o plažama, odmoru i leškarenju na Suncu. Ako i mimo odlaska na letovanje želite da u svoj dom unesete dobro raspoloženje, pripremili smo za vas danas nešto vrlo zanimljivo.

Pored nameštaja od ratana, tapeta sa tropskim detaljiama i detalja u vidu školjki koje možete da skupite na plaži i njima ukrasite svoj dom, pletene lampe će vaš enterijer preneti na sasvim novi nivo.

Upravo one su naša današnja tema. Savršene za postavku u svim prostorijama vašeg doma, od spavaće, preko dnevne sobe, pa sve do trpezarije i kuhinje, pletene lampe unose u prostor osećaj opuštenosti, istovetan onom kakav je oko vas kada ste na letovanju.

Boho stil naprosto obožava viseće pletene lampe, ali su i brojni drugi stilovi otvoreni za njih. Po želji pletene lampe možete prefarbati kako bi se lakše uklopile u prostor kojim raspolažete i dale mu novu dozu šarma.

Minimalistički i industrijski stil uređenja takođe rado prihvata ovakve lampe. One se slažu sa neutralnim tonovima, a jednostavno se stapaju sa crno-belom kombinacijom. Ako ne volite previše intenzivno osvetljenje, ovakve lampe su kao stvorene za vas. Propuštaju taman dovoljno svetla da prostor učine dopadljivim.

Pored visećih tu su i stone, samostojeće i zidne pletene lampe koje jedan jednostavan prostor sa lakoćom mogu pretvoriti u predivan i opuštajući.

Ž.J.

Izvor: Digs Digs

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Osvetljenje

Povezane teme