Pametni aroma difuzor u sebi krije minimalističku stonu lampu

Bilo da ste ljubitelj minimalističkih predmeta ili ne, sigurni smo da ćete u svom domu naći mesta za jednu ovakvu difuzor-lampu...

Sa jednostavnom estetikom koja odražava minimalističke principe skandinavskog dizajna, Gingko Smart Diffuser lampa dolazi sa monolitnom formom u kojoj se nalazi difuzor mirisa i mala ambijentalna stona lampa.

Ova pametna difuzorska lampa pomaže vam da se opustite dok zrači svojim prelepim svetlom kao i prijatnom aromom. Takođe, ona odražava jedan poseban dizajn čija je filozofija da svakodnevne predmete čini boljim i pametnijim. Izrađena od kombinacije drveta, bakra i zamagljenog akrilnog stakla, lampa zrači prirodnim i toplim izgledom, ali njena osnovna privlačnost leži u njenom multisenzorskom pristupu.

Sama lampa ima meki, topli sjaj koji efikasno osvetljava stolove, dok difuzor na vrhu pomaže da se čitava soba ispuni mirisom po vašem izboru. Da biste upravljali lampom i difuzorom, zlatno dugme osetljivo na dodir na prednjoj strani vam pomaže da prelazite kroz nivoe osvetljenosti lampe, kao i funkciju difuzora, dajući vam i taktilno korisničko iskustvo.

Difuzor dolazi sa drvenim kućištem i bakarnom posudom na vrhu u kojoj se nalazi ulje/miris difuzora po vašem izboru. Kružno dugme na drvenom kućištu omogućava vam da aktivirate funkciju grejanja difuzora, omogućavajući mirisu da izađe iz posude i rasprši se u vazduh. Dugme takođe aktivira toplo LED osvetljenje koje se može podesiti na 3 različita nivoa, pomažući vam da kreirate vizuelni i mirisni ambijent po vašem izboru.

Ceo uređaj radi na unutrašnjoj bateriji od 780 mAh, koja lampi daje između 3-10 sati rada, ili pokreće difuzor tokom 1-2 ciklusa. Lampa je teška samo 290 grama što je čini prilično prenosivim malim uređajem pogodnim za stavljanje u bilo koji kutak doma.

Izvor: yankodesign

Povezane teme