Pametna stona lampa koja sija jače od bilo kog dragulja!

Pametna lampa pod nazivom Noxu KS7.0 će vas bez sumnje oduševiti svojim neodoljivim sjajem koji će vašu sobu pretvoriti u najekskluzivniju draguljarnicu...

Zidne, podne ili stone – danas je više od svega bitno da lampe budu funkcionalne ali i originalne, taman toliko da u čast svoje unikatnosti zauzmu posebno mesto u našem domu. Glavni dizajn svetiljki može biti komplikovan, ali za dom može biti uzbudljivo dizajnirati lampe, posebno one koje danas nose prefiks “pametne”.

Zapravo, upravo ovakve lampe su postale redovni primerci koji osvetljavaju domove širom sveta, a čiji je cilj ne samo da pruže ugodnu svetlost već i da posluže kao originalan dekor. Jedna takva pametna stona lampa je i Noxu KS 7.0 koja više podseća na nekakvu umetničku skulpturu nego na klasičnu lampu. Minimalistički stil ove lampe upotpunjuje činjenica da se njeno telo može rotirati za čak 360°, a uz to lampa u svako doba omogućava ambijentalno osvetljenje uz levitirajući efekat.

Kao što i sami možete primetiti, posmatrano iz daleka čini se da je u pitanju nekakav rotirajući dragulj ili kristal. Nešto poput dražesne kockice u boji koju pokušavamo da sakupimo u omiljenoj igrici na telefonu. Svaka asocijacija je dobrodošla!

Noxu Design je koristio crno obložen aluminijum za okvir lampe plus sopstveno NoxuSmart LED svetlo. Lampa može da prikaže 16+ miliona boja, ali očigledno mi možemo identifikovati samo osnovne. Njeni različiti višebojni efekti mogu se lako kontrolisati preko aplikacije NoxuSmart, gde se takođe može podesiti i brzina efekata.

Ova predivna pametna lampa je više akcentno svetlo nego svetlo za rad i učenje tako da se s pravom može reći da je ona savršen dekorativni detalj a ne idealno svetlo za čitanje omiljene knjige.

Bilo kako bilo, Noxu lampa će odlično funkcionisati u slučaju da želite da istaknete neko umetničko delo smešteno u njenoj blizini, komad nameštaja ili omiljeni kutak u sobi.

source: noxudesign

Povezane teme