Pametna mesečeva lampa donosi kosmos u vašu sobu

Sigurni smo da ne postoji lepši i interesantniji način da opremite svoj noćni stočić od ove pametne lampe koju potpisuje Gingko Design.

Ne morate biti na otvorenom ili pored prozora da biste uživali u neponovljivom sjaju punog Meseca. Dovoljno je samo da sebi obezbedite jednu ovakvu lampu koja garantovano donosi kosmičku magiju u vaš dom.

Hoće li vam obezbediti lepe snove? Nismo sigurni, ali ono što možemo garantovati jeste da ćete bez obzira na dan u mesecu, u svom domu uvek imati prelepi beli sjaj.

Uz to, ova prelepa lampa istovremeno i prkosi gravitaciji: “lebdeći” iznad drvene osnove ona se rotira kao pravi eliptični orbitalni mesec sve vreme emitujući hladnu belu svetlost. Tajnja njenog dizajna je snažan ugrađeni magnet koji podiže i rotira PLA 3D štampanu kuglu.

Pun Mesec pametne lampe ima teksturnu površinu poput one stvarne, a pored tog vernog prikaza sadrži čak tri svetlosna režima – beli, toplo beli i toplo žuti koji se mogu birati u skladu sa željenim ambijentom. Kada je reč o drvenoj podlozi lampe, možete se odlučiti za drvo oraha ili belog jasena.

Vrhunski dizajn i briga o planeti i životnoj sredini su ono što karakteriše ljude iz Gingko Design-a, pa stoga ne čudi što je i ova lampa jedan od načina da se oda priznanje svemiru kao nepreglednom izvoru inspiracije.

Izvor: designmilk

Povezane teme