Pametna lampa sa skrivenom vazom u stilu origamija

Budući da tokom jeseni i zime svi više provodimo vremena u zatvorenom prostoru, važno je da dekorišemo naše enterijere cvećem koje će ulepšati naše ambijente.

Dajući nam još jedan razlog da se igramo sa dekorom koristeći cveće, Gingko je predstavio pametnu lampu koja takođe ima ulogu vaze.

Smart Vase Light je prelepa stona lampa ovalnog oblika pažljivo dizajnirana da zadovolji potrebe kuće i kancelarije. Ono što ovu vazu čini tako posebnom je cev zaštićena od toplote i vode koja vam omogućava da je napunite svojim omiljenim stabljikama.

Koristeći Tyvek papir zaštićen od toplote, lampa emituje topli ambijentalni sjaj kroz svoje nabore nalik na harmoniku. Pametna lampa dolazi u obliku lepeze i može se lako sklopiti kao knjiga. Da biste ponovo otvorili lampu, potrebno je samo da je povučete unazad dok se magneti ne dodirnu.

Gingko pametna lampa & vaza radi na 3V LED izvor svetlosti i ima 6-10 sati trajanja baterije pre nego što je potrebno ponovo napuniti. Predmet se isporučuje u kutiji od oraha i bambusa.

Osim toga, cveće se može redovno menjati radi nove estetike, sa ili bez upaljenog svetla.

Pametna vaza je težine oko 400 grama, dimenzija 85 × 215 x 35 mm kada se zatvori i 200 x 215 mm kada se otvori u ovalnom obliku vaze.

Koristite je kao modernu lampu kada nemate cveće, samo kao vazu ili oboje za dramatičan dizajn.

Povezane teme