Pametna lampa sa držačem koju možete instalirati bilo gde!

Ovo je jedan od onih momenata kada prosto moramo da se zapitamo – kako se neko ovoga ranije nije setio?

Pogledajte dobro ove minimalističke lampe u obliku štafete, jer upravo one predstavljaju najnoviji hit kada je osvetljenje u pitanju. Da stvar bude još bolja, sve ove lampice dolaze zajedno sa magnetnim zidnim nosačima tako da ih možete bez imalo muke instalirati gde god poželite! U srednjevekovnim dvorcima bilo je sasvim normalno da sobe i hodnici imaju ugrađene držače za postavljanje goruće baklje koja bi osvetlila sobu ili hodnik. Tako sada i moderne kuće dobijaju priliku da osvetle svoje prostorije zahvaljujući neverovatno modernom a ujedno i minimalističkom osvežavajućem dizajnu lampe čiji pun naziv glasi Smart Baton Light.

Svaku ovu lampu u obliku štafete sa drvenim postoljem možete slobodno nositi svuda unaokolo, ali je isto tako, zahvaljujući magnetnim nosačima, u svakom momentu možete pričvrstiti i na zid. Na ovaj način ručna lampa pretvara se u zidnu, a njen jednostavan cilindričan oblik zajedno sa drvenim rukohvatom i matiranim akrilnim difuzorom na vrhu pomaže dodatnom raspršivanju svetlosti.

Za rad lampe zaslužna je baterija koja se može puniti, poseduje sjajan senzor pokreta koji može automatski da je uključuje u mraku, a njeni držači dolaze zajedno sa nalepnicama na poleđini koje vam omogućavaju da ih pričvrstite odnosno zalepite bilo gde.

Smart Baton je sofisticiran i krajnje elegantan način da osvetlite svoj dom, a njen zgodan, prenosiv dizajn čini je savršenim i za boravak na otvorenom, ali i za pričvršćivanje na gotovo svim površinama, pa tako i onim metalnim poput frižidera, ormara, ili automobila. A ukoliko se možda pitate šta označava onaj “smart” deo priče, onda ćemo vam reći da ova lampa zaista jeste pametna, jer vas nikad neće naterati da je tražite u mraku, s obzirom da u sebi poseduje senzor pokreta koji radi u mraku i to tako što aktivira svetlo petnaestak sekundi dok prolazite. U prevodu – dovoljno će biti da prođete pored nje i ona će automatski osvetliti prostor svojim toplim sjajem.

Na kraju dodajemo i to da je trajanje baterije u principu od 15-30 dana u zavisnosti od upotrebe, ali se ona svakako može napuniti putem USB kabla u svakom momentu. Lampa dolazi sa pravim drvenim rukohvatima koji se za sada prave u svetloj i tamnijoj nijansi.

Izvor: yankodesign

Povezane teme