Ove zime iznenadite svoj dom dekorativnim lampama u nautičkom stilu

Zaista, ovo je najbolja ideja za sve one koji žele da na kratko zbune zimu, bar u svom domaćinstvu...

Idealan način da dodate topli sjaj i ulepšate atmosferu bilo koje sobe u tmurnim zimskim danima jeste dodavanje dekorativnog osvetljenja sa nautičkom tematikom. Mnogi dizajneri pribegavaju ovom takozvanom “obalnom” stilu u trenucima kada žele da ožive ustajalu energiju u domu, ili kada jednostavno požele da podstaknu malo uzbuđenja među svojim zidovima.

Ukoliko i vi želite da vaš dom postane utočište za relaksaciju, preporučujemo vam da isprobate ovaj stil još danas. Definisan otvorenom morskom estetikom, priobalnim dizajnom enterijera i stilom uređenja obale, ovaj stil koristi posebnu paletu boja, prirodne teksture i materijale, kao i jedinstvene personalizovane delove sa morskim akcentima a sve u cilju stvaranja prozračne i nonšalantne atmosfere koja će vaš dom pretvoriti u pravo letnje skrovište. Tokom cele godine, pa i tokom hladnih zimskih meseci!

Najbolje od svega - primorski šik dekor za plažu nije rezervisan isključivo za kuće koje se nalaze u blizini plaže. Uključivanje obalnog osvetljenja je prvi korak u postavljanju suštinskog jednostavnog i prozračnog stila plaže u vaš životni prostor.

Evo nekoliko saveta za stil koji će vam pomoći pri izboru priobalnih svetiljki...

« 1 2 3 4 »

Povezane teme