Ova “pametna knjiga” osvetljava prostor i čini vas produktivnijim

Kolekcija Smart Book Light od prirodnog drveta definitivno predstavlja odlično dodatno umetničko delo za svaki dom...

Ili bolje reći – kućnu kancelariju! Kada je zatvorena, ova pametna lampa maskira laserski isečenu drvenu knjigu, ali kada se otvori pretvara se u skulpturalno osvetljenje koje emituje divno ambijentalno toplo meko LED svetlo kroz svoje ljupke stranice.

Njen izuzetan dizajn otvara se do 360 stepeni zahvaljujući vešto skrivenim magnetima, a ljupki mekani papiri su otporni na vodu, cepanje i osvetljeni su dugotrajnim LED svetlima. Unutar laserski isečenog drvenog poklopca nalazi se unutrašnje telo lampe napravljeno od izdržljivog, vodootpornog Tivek papira koji sadrži LED diode visokih performansi.

Elegantna i luksuzna, izrađena od orahovog drveta, Gingko pametna knjiga pruža neponovljivo iskustvo kada se otvori i osvetli vaš prostor mekim svetlom. Dostupne u velikim ili malim formatima, ove laserski isečene knjige sadrže vodootporne meke bele stranice koje sijaju delikatnim sjajem.

Ekran koji stoji na ivici možete otvoriti na 180 stepeni ukoliko vam prijaju mekši svetlosni efekti, a ukoliko ste za jači, svetliji i dinamičniji rad lampe možete je proširiti i na 360 stepeni i uživati u njenom punom sjaju.

Lampa se puni putem USB kabla, tako da se ova zadivljujuća knjiga može staviti bilo gde bez potrebe za mrežnim priključkom jer ostaje osvetljena i nakon deset sati neprekidnog korišćenja (sa samo jednim punjenjem!)

photo source: gingkodesign

Povezane teme