Ova lampa je džinovska visibaba koja će procvetati svaki put kada rešite da osvetlite dom

Ikonična, elegantna i moćna - Bloem je dokaz da podne lampe ne moraju biti dosadne!

Imati lepu podnu lampu je važno iz nekoliko razloga. Prvo, podna lampa može biti sjajan dodatak enterijeru vašeg doma, dajući mu toplinu i eleganciju. Lepo dizajnirana lampa može biti i prava umetnička instalacija u vašem domu, koja će privlačiti pažnju i biti zapažena kao deo vaše ukupne estetike.

Drugi razlog je čisto praktične prirode. Podne lampe su izuzetno korisne jer osvetljavaju prostoriju, a pritom ne zauzimaju previše mesta. To ih čini idealnim za dnevne sobe, spavaće sobe ili kancelarije, gde su često potrebni dodatni izvori svetlosti.

Bloem podna lampa ima oblik rascvetanog cveta i pogodna je za sve stilove enterijeraphoto: Studio ViX

Isto tako, podne lampe mogu biti od velike pomoći i kada je naše raspoloženje u pitanju. Pravilno podešena rasveta može doprineti pozitivnom i opuštajućem ambijentu, što je posebno važno u prostorijama gde se odmarate i relaksirate. Ako odaberete lampu sa toplijom svetlošću, možete stvoriti ugodnu i prijatnu atmosferu u vašoj sobi.

Na kraju, lepa podna lampa može biti izraz vašeg ličnog stila. Odabirom lampe koja odgovara vašem ukusu i preferencijama, možete doprineti stvaranju jedinstvenog izgleda i osećaja u vašem domu. Uz to, kada imate lepu podnu lampu, gosti će primetiti vašu pažnju prema detaljima i ceniće vašu želju da stvorite ugodnu i estetski prijatnu atmosferu u vašem domu.

Jedna takva lampa koja se već na prvi pogled izdvaja svojim jedinstvenim (i budimo realni - pomalo čudnim) dizajnom je lampa pod nazivom Bloem - ikonična, elegantna i moćna poput ogromnog cveta koji sija u noći. U pitanju je zapravo krajnje jednostavan dizajn, ova podna lampa ima tri noge i otvore sa lampama, a svaka njena senka se može rotirati kako bi osvetlila određeno mesto i stvorila prelepu, toplu igru svetlosti.

Bloem podna lampa je dostupna u beloj, crnoj i nežno ružičastoj bojiphoto: Studio ViX

Bloem podna lampa je u svojoj silueti baš kao džinovska visibaba koja veselo najavljuje dolazak proleća. Na kraju krajeva, ovaj dizajn uzima ideju direktno iz prirode jer je upravo cveće njen najlepši simbol, i nešto što nas čini srećnim, i u nama budi emociju radosti i zahvalnosti.

Kada je u pitanju ova podna lampa, nema sumnje da bi se jako dobro uklopila u gotovo svaki enterijer zahvaljujući svom čeličnom okviru sa mekim teksturiranim premazom u prahu koji dolazi u beloj, crnoj i nežno ružičastoj varijanti.

Neka vas Bloem osvetli svojim kultnim izgledom i zanimljivim dizajnom!

Povezane teme

11.05.2024 Osvetljenje

Prenosiva lampa sa punjivom sijalicom donosi magiju u mračne prostorije

Svi mi volimo dobro dizajnirano i funkcionalno osvetljenje koje ima estetsku vrednost. Ali, pored toga, važno je da svetlo može biti prenosivo, kako bi moglo da vas prati gde god d...

08.05.2024 Osvetljenje

Pogledajte kako izgleda proces 3D štampe male stone lampe

3D štampanje, ili aditivna proizvodnja, predstavlja proces kreiranja trodimenzionalnih objekata sloj po sloj, koristeći digitalni model kao osnovu. Ovaj tehnološki napredak donosi...

05.05.2024 Osvetljenje

LED rasveta za ažuriranje vaše kuhinje

Dodavanjem privlačnih detalja poput rasvete, u velikoj meri možete promeniti izgled vaše kuhinje. Ovom prilikom odabrali smo LED rasvetu za osveženje vaše kuhinje.

02.05.2024 Osvetljenje

Saveti i ideje za savršeno osvetljeno predsoblje

Od pružanja praktične osvetljenosti do dodavanja dodira stila, svetiljke igraju ključnu ulogu u unapređenju estetike i funkcionalnosti vašeg ulaza.

29.04.2024 Osvetljenje

Romantično osvetljenje za spavaću sobu

Lampice, fenjeri i sveće zajedno stvaraju slojevitu i bogatu atmosferu koja oživljava prostor i budi strasti.

26.04.2024 Osvetljenje

Osvetljenje koje trpezariji daje potpuno novi sjaj

Trpezarija je važan prostor posvećen kućnoj zabavi i uživanju u obrocima sa porodicom i prijateljima, a osvetljenje u ovoj prostoriji pomaže u postavljanju privlačnog ambijenta i t...

24.04.2024 Osvetljenje

Kombinacija različitih izvora osvetljenja za opušteniji osećaj u domu

Kada se pravilno kombinuju, ovi različiti elementi osvetljenja mogu stvoriti raznoliku paletu svetlosti koja se prilagođava potrebama prostorije i željenoj atmosferi.

18.04.2024 Osvetljenje

Lusteri ili šarene viseće bombone - odlučite sami!

Nova kolekcija izdvaja se svojim revolucionarnim pristupom tradiciji, uključujući staklene elemente u boji bombona pažljivo raspoređene duž užeta, poput dragocenih bisera na niti.

15.04.2024 Osvetljenje

Ambijentalno osvetljenje po meri svakog romantika: lampe u obliku Meseca

Osim što stvaraju opuštajuću atmosferu, ove lampe su i estetski privlačne, što ih čini idealnim dodatkom za svaku sobu u kući.

10.04.2024 Osvetljenje

Moderne kristalne lampe

Dodir elegancije i sofisticiranosti za vaš dom…

07.04.2024 Osvetljenje

Jednostavna a tako neobična: lampa sa levitirajućom kuglom za kontrolu svetla

Ono što čini ovu lampu izuzetnom nije samo njen jedinstveni dizajn, već i način na koji izbegava tradicionalne fizičke kontrole.