Osvetljenje koje vas ohrabruje da sanjate dečje snove

Više slika

Više slika

Nikad nije kasno da počnete da sanjate, a ni da se odlučite za rasvetna tela koja će vaš dom načiniti mestom sa stilom.

Upoznajte PaoPao - svetiljku koja poput dragulja obasjava vaš dom neverovatnim sjajem. Sam naziv ovog privesnog osvetljenja dolazi od mandarinske reči koja označava mehurić, što ne čudi s obzirom da je namera dizajnera bila da nas vrati u dane najranijeg detinjstva. Na kraju krajeva, svi smo nekad bili deca i sanjali velike snove - ovi mehurići su tu da nas podsete da nikad nije kasno ponovo krenuti u tu avanturu.

Besprekorno kombinujući metalnu kapicu i sferično staklo da bi ostvario svoj sjaj poput dragulja i organski oblik suze, PaoPao predstavlja živahan ritam različitih materijala koji se naslanjaju jedan na drugi kako bi stvorili ovu prelepu teksturu sa dinamičnom estetikom.

Obrađena vakuumskim oblaganjem, providna boja se nanosi na površinu staklenog vrha, što naglašava finoću staklene nijanse i daje taj fantastičan sjaj unutra na specifičan način. Ugasite svetla - sjajni sjaj se reflektuje jedan na drugi dajući blistavu lepotu. Uključite svetla - zadimljena tekstura otkriće svetlost u misterioznom maglovitom obliku. Fascinantno, zar ne?

Ova prelepa svetiljka nudi višestruke mogućnosti konfiguracije kako bi vam omogućila da se svakog dana poigravate svetlošću u svom domu. Bilo da je u pitanju sofisticirani ukras ili luksuzni efekat, u svakom trenutku ćete iznad glave imati prelepo dizajnirane kapi kiše koje možete postaviti kao zaseban komad ili rasporediti u grupama. 

Neka vaši najlepši snovi dobiju bezbroj svetlosnih kompozicija, ali na najglamurozniji mogući način.

Povezane teme

07.02.2024 Osvetljenje

Viseća rasveta: savršen način da osvetlite svoje dvorište, balkon ili terasu

Kako bismo oplemenili te magične trenutke, viseća rasveta se pojavljuje kao suptilan dodatak koji transformiše atmosferu prostora.

04.02.2024 Osvetljenje

Magično žičano osvetljenje: kreativne ideje za dekorisanje dečje sobe

Kada je reč o dečijoj sobi, žičano osvetljenje predstavlja savršen dodatak, pružajući ne samo funkcionalnost već i kreativnost.

01.02.2024 Osvetljenje

Umetnost u svetu dizajna osvetljenja: lampe inspirisane lepotom cvetova

Ove originalne i prelepe lampe koje odišu esencijom cveća donose svežinu prirode u unutrašnjost vašeg doma, stvarajući atmosferu koja podstiče osećaj spokoja, elegancije i izražene...

29.01.2024 Osvetljenje

Edisonove sijalice kao osnova prelepo dizajniranih lampi u industrijskom stilu

U nekoliko jednostavnih koraka možete i sami kreirati zanimljivu industrijsku lampu na čijem kraju je Edisonova sijalica i na taj način osvežiti svoje okruženje.

26.01.2024 Osvetljenje

Unesite dozu moderne magije u svoj dom uz originalnu neonsku rasvetu

Sa svojom sposobnošću da stvori atmosferu i postane vizuelni fokus prostora, neonska rasveta predstavlja inovativan način da unesete jedinstvenu vibraciju i dozu futurizma u svoj d...

23.01.2024 Osvetljenje

Psihološki aspekti (dobrog) osvetljenja u domu

Kroz istoriju, ljudi su intuitivno koristili svetlost kako bi stvorili atmosferu, bilo da je reč o prirodnom svetlu Sunca, toplini vatre ili umetnosti osvetljenja u unutrašnjim pro...

20.01.2024 Osvetljenje

Najbolje opcije za osvetljenje trpezarije

Usmeravanjem svetlosti, transformišemo trpezariju u oazu toplote i gostoprimstva, stvarajući mesto gde se svetlina ne samo oseća, već i doživljava svim čulima.

17.01.2024 Osvetljenje

Nepravilan oblik stone lampe stvara svetlost koja budi najlepše uspomene iz detinjstva

Ova stona lampa neće služiti kao pomagalo za čitanje ili rad, ali će verovatno probuditi vašu maštu ili oživeti vaše najlepše uspomene zahvaljujući svom neobičnom obliku koji podse...

14.01.2024 Osvetljenje

Sjaj Sunca u vašem domu: zidne lampe inspirisane suncokretima

Ova kolekcija zidnih lampi crpi inspiraciju iz delikatnih cvetova unutar prelepog suncokreta, ali igra svetlosti i senki pruža joj gotovo hipnotički izgled, bilo da je osvetljena i...

11.01.2024 Osvetljenje

Novi pogled na održivost: inovacije kompanije Philips My Creation

Nove kolekcije svetiljki brenda Philips My Creation daju izjavu pokazujući kako tehnologija i održivost mogu biti moćan i koristan spoj koji ima potencijal da igra značajnu ulogu u...

08.01.2024 Osvetljenje

Transformacija recikliranog fabričkog otpada u elegantnu zidnu lampu

Proizvedene od neuspešno obrađenih drvenih dasaka skejtborda, koje su često završavale kao otpad, ove zidne lampe su rezultat maštovite reinterpretacije.