Originalne i veoma kreativne viseće lampe

Ako ste u potrazi za interesantnim rešenjima koja će oplemeniti vaš dom, imamo nešto savršeno za vas.

Razmišljajući u kom pravcu bi danas mogli da vas inspirišemo, podigli smo pogled ka gore. Ono čega smo se dosetili je toliko jednostavno a toliko učinkovito, da ćete biti prosto oduševljeni. Reč je o visećim lampama, odnosno nešto drugačijoj pojavi istih. One su sve samo ne klasične.

Plafonjere su odavno prevaziđene, a veliki lusteri sa kristalima su zaista postali suvišni u savremeno opremljenom prostoru. Ako ste i sami bili u dilemi šta da postavite na plafon svoje dnevne, spavaće ili neke druge sobe u stanu, predstavljamo vam delikatne primerke veoma kreativnih visećih lampi. Namenjene su svima koji vole da prate trendove, ujedno zadržavajući sopstveni stil.

U zavisnosti od stila koji preferirate, među ovim kreacijama sigurno ćete pronaći makar jednu koja vas inspiriše. Staklene, luksuzne, šik, papirne, ili pletene - neverovatno mnogo kombinacija, nam je na raspolaganju.

Posebno popularan u poslednje vreme je svakako industrijski stil, s toga vam preporučujemo da istražite tu sferu visećih lampi. Modeli od cementa, metala i drveta, privlače posebnu pažnju i ostavljaju snažan utisak. Tu su da iskažu jasan stav i da pokažu dobar ukus pojedinca.

Staklo je i dalje na vrhu liste omiljenih materijala za izradu lampi. Dizajneri širom sveta obožavaju da eksperimentišu sa staklom i stvaraju prava remek dela. Topljenje i savijanje stakla, svojevrsna je umetnost koja umetnika očara i zauvek osvoji. Bilo da volite hladnije, smernije, izražajnije ili nešto delikatnije primerke, viseće lampe koje smo danas za vas izdvojili su nešto posebno. Uverite se i sami.

Ž.J.

Izvor: Digs Digs

Povezane teme