Originalna rasvetna tela koja izazivaju emocije i inspirišu maštu

Vodimo vas u svet u kome osvetljenje prevazilazi puku funkciju i postaje umetnički izraz...

Kolekcija Multiforme, zadivljujuća tapiserija svetiljki, nudi dizajnersko iskustvo koje izaziva emocije i inspiriše maštu. Pedantno izrađen od strane vizionarskih dizajnera, svaki komad priča jedinstvenu priču kroz međuigru svetlosti, forme i materijala. Od eteričnog plesa golubova do fascinantne metamorfoze sijalice, ova zanimljiva rasvetna tela su tu da vas ostave bez daha.

SVETLO LJUBAVI

Svetlost ljubavi je rođena u tišini sobe usred senki večeri, plešući delikatno i projektujući senke intenzivno goruće ljubavi na zid. Pun je obećanja, isprepletenih snova i srca koje kucaju uglas. Elegantna podloga od brušenog zlata je pozornica na kojoj oživljavaju umetnički stakleni golubovi zračeći belo i obavijajuće svetlo.

MINI ŠUMA

Vaza osvetljena staklom ispod, stona lampa, stilizovano drvo. Tradicionalni oblik krnjeg konusa abažura, koji podseća na lišće biljke, ne izgleda kao izložena sijalica, već je osvetljen difuznom svetlošću belog stakla ispod. Predmeti postavljeni u abažur - jednostavno sušeno cveće, rečni šljunak ili mirisne sveće - stvaraju spektakularan efekat. Dizajneri eksperimentišu sa novim kombinacijama između dva tela lampe, stvarajući skulpturalni objekat koji svetli kada je potrebno da otkrije svoj puni umetnički potencijal. U pitanju je prenosiva verzija koja radi na baterije i koja se može puniti.

 

MURANO SIJALICA

Sledeći luster je sijalica. Umetnost murano stakla susreće se sa kultnom sijalicom, zajedno stvarajući briljantan komad nameštaja: sijalicu, luster ili šta god mašta predloži. U pitanju je komad rasvete koji evocira kultni oblik klasične sijalice u novom ključu. Telo od duvanog stakla je pažljivo ukrašeno evokativnim i originalnim bojama i oblicima iz tradicije zanatstva Murana, čineći svaku Murano sijalicu jedinstvenim i neponovljivim komadom.

CAGE

Estetika sada zastarelog objekta, kaveza, postala je savremena upotrebom glacijalnog svetla naglašenog venecijanskim oblicima i bojama. Rešetke koje žele da ograde insekte ne shvatajući da je to zapravo pravi način da ih oslobode.

 

Povezane teme

28.06.2024 Osvetljenje

Crni lusteri za zadivljujući efekat u prostoru

Vedro uklapanje akcenata, ambijenta i prirodne svetlosti, kompletira svaku prostoriju i predstavlja centralnu tačku prilikom oblikovanja njihovog stila i raspoloženja.

25.06.2024 Osvetljenje

Razigrani lusteri u obliku balona

Ova prelepa i raznobojna kućna rasveta koja liči na balone je deo kolekcije pod imenom Memory, dizajnera Borisa Klimeka.

22.06.2024 Osvetljenje

Osvetljenje spavaće sobe

Sa svetlom se treba igrati, pustiti mašti na volju, a spavaće sobe su prostor koji vam omogućava posebnu inspiraciju u ovom smislu.

19.06.2024 Osvetljenje

Fantastični načini osvetljenja kupatila

Kada je reč o osvetljenju kupatila, idealno bi bilo kada biste mogli da postavite nekoliko različitih izvora svetlosti kako bi prostor izgledao i lepše i funkcionalnije.

16.06.2024 Osvetljenje

Najbolje zidne lampe za spavaće sobe

Zidne lampe u spavaćoj sobi pružaju praktično i estetski prijatno osvetljenje, idealno za čitanje i stvaranje opuštajuće atmosfere.

13.06.2024 Osvetljenje

Lampe od pruća i ratana za boho osećaj u vašem domu

Predlažemo vam suptilan dodir boho stila za vaš dom u obliku lampi. Napravljene od ratana ili pruća one unose neverovatnu toplinu u savremen dom.

10.06.2024 Osvetljenje

5 najboljih opcija za osvetljenje malog predsoblja

Koliko god da je minijaturan ovaj deo vašeg doma, budite sigurni da postoji svetiljka koja će savršeno odgovarati vašem prostoru i doprineti stvaranju prijatne atmosfere dobrodošli...

07.06.2024 Osvetljenje

Dizajn rasvete za male prostore: maksimizirajte osvetljenost i dobar stil

Maksimiziranje osvetljenosti i stila u malim prostorima može biti izazovno, ali prava rasveta može transformisati čak i najmanju sobu u svetlu i stilizovanu oazu.

04.06.2024 Osvetljenje

Lampa u obliku šrafa pruža taktički pristup kontroli osvetljenja

Set lampa podseća na ogroman šraf, posebno kada je njena svetlost na najnižoj tački, i nudi jedinstvenu i privlačnu interakciju sa korisnicima.

01.06.2024 Osvetljenje

Prenosiva lampa: savršen spoj retro dizajna i moderne tehnologije

Oblik lampe je inspirisan tradicionalnim fenjerom, a svetlost se širi pod uglom od 360 stepeni. Telo baterije fenjera, kada se ukloni sa svog položaja, takođe može postati lampa ko...

26.05.2024 Osvetljenje

Minimalistička rasveta od aluminijuma i čelika: sirova lepota prirode u dizajnu

Ova rasvetna tela nisu samo praktična rešenja za osvetljenje, već umetnička dela koja unose eleganciju i prirodnu lepotu u svaki prostor, stvarajući harmoničan spoj modernog dizajn...