NUR - kolekcija spiralnog skulpturnog osvetljenja

Ukoliko ste ljubitelj ekstremno minimalističkog i modernog dizajna, onda je ovaj opseg rasvete prava kolekcija za vas...

NUR serija osvetljenja, dizajnera Hosea Ignjacia Balestera, predstavlja efektne komade, čiste minimalističke forme, elegantnih linija i komponenti.

NUR kolekcija sastavljena je od elemenata rasvete različitih formata, plafonskih, stonih i kombinovanih, posebno izgrađenih od lakih aluminijumskih profila, sa polikarbonatskim difuzorima, fleksibilnim komponentama sa obiljem lukova i krivina, koji karakterišu njihov dizajn.

Nova linija rasvete španskog dizajnera dolazi u dve različite verzije, od kojih jedna kombinuje srebrne sa hromiranim finišima, a u svom srcu poseduje LED 3000k sijalicu, radi stvaranja avangardne i moderne atmosfere. Druga opcija poseduje braon oksidne tonove, sa LED sijalicom od 2800k, tople iluminacije, koja omogučuje klasičan i rustičan ambijent.

NUR XL, predstavlja sinusni komplet krugova i krivina, kreiranih čistim linijama, upredenim jednom oko druge sa pažnjom i nežnošću, pružajući atraktivno i elegantno osvetljenje svojom minimalističkom kompozicijom sposobnom za generisanje toplog i suptilnog sjaja, moćnog i efektivnog istovremeno, zaduženog isključivo za komociju korisnika u njegovom okruženju.

N.Đ.

Izvor: DigsDigs

Povezane teme