Najzanimljiviji lusteri industrijskog dizajna

Jednom kada spoznate lepote industrijskog dizajna teško da možete da zamislite uređenje enterijera na drugačiji način.

Industrijski dekor postaje sve popularniji zahvaljujući svom ogoljenom pristupu i mogućnosti kombinovanja sa drugim stilovima. Ova vrsta uređena prostora savršeno se uklapa u enterijere kojima već dominira vintage, rustični, moderan pa čak i minimalistički stil. Bilo da se vašim životnim prostorom proteže ovaj stil ili želite nekom do gore navedenih da dodate dozu industrijskog dizajna, savršen način da to uradite ogleda se u vidu lampe ili lustera industrijskog dizajna.

Ovakav luster možete da postavite u svakoj prostoriji vašeg doma od kuhinje, preko kupatila i dnevne soba pa sve do ulaznog prostora. Ako vam je potrebno malo inspiracije, naša galerija fotografija vam stoji na raspolaganju.

LUSTERI INDUSTRIJSKOG STILA SA GREDAMA

Drvena ili metalna greda je vrlo popularna ideja u prostoru kojim dominira industrijski dizajn. Samim tim ideja u vidu dadatka sijalica koje vise na kablovima ili kanapu sa ovih greda je kao stvorena za industrijski detalj u prostoru. Sama greda može da visi na lancima, kako bi pružila prostoru još oštriji izgled. Drvena greda je kao stvorena za rustične enterijera, dok je metalna više okrenuta ka čistom industrijskom dizajnu.

INDUSTRIJSKI LUSTERI SA CEVIMA

Metalne cevi i cevovodi su druga u nizu opcija za isticanje industrijskog stila u prostoru. One takođe mogu biti idealna osnova za industrijski luster. Duga cev sa više sijalica predstavlja jednostavnu i vrlo dopadljivu ideju za dekor prostora inspirisan industrijskim dizajnom. Takođe ako je reč o većem prostoru jednostavno odaberite više cevi i više sijalica.

DRUGE IDEJE

Na samom kraju ako težite ka jedinstvenom iskazu u prostoru možete odabrati kružno pričvršćivanje kablova na plafonu, sa kojih će visiti sijalice ili upotrebiti stari drveni točak kao bazu. Mogućnosti su neverovatne!

Ž.J.

Izvor: Shelterness

Povezane teme