Može li se jednostavna svetlost ukrotiti čeličnim okvirom?

Ovih dana, našu pažnju privlače unikatni a minimalistički osmišljeni proizvodi koji u sebi spajaju praktičnost i jednostavnost...

Dizajnirane od strane Dejvida Viksa, ove lampe i lusteri slave strukturu i formu kroz jednostavan čelični okvir, minimalističku estetiku i prigušenu belu završnu obradu.

Kao što i sami možete videti, upravo ova kombinacija je idealna i kao funkcionalni i kao dekorativni predmet koji se savršeno uklapa u većinu savremenih domova.

Lampe se sastoje od tri čelična cilindra koji se ukrštaju sa prilagođenim rotirajućim dimerom na dršci, nudeći nenadmašne performanse.

Savremene i minimalističke karakteristike svih ovih proizvoda spajaju modernizam Njujorka sa britanskom genijalnošću, i u prvi plan stavljaju jedinstvenu formu kao i završnu obradu sijalica a sve u cilju stvaranja modernog i sofisticiranog objekta dizajna.

Ova upečatljiva serija lampi koja se bavi strukturom i formom ističe se svojim ugaonim oblikom i snažnim čelićnim okvirom koji im daruje apsolutnu stabilnost. Sa stonom i podnom lampom, kao i dramatičnim i elegantnim lusterom, kolekcija predstavlja moderan pristup holističkom osvetljenju i nudi dinamično rešenje za svaki enterijer.

photo source: tala

Povezane teme