Moderna kolekcija LED rasvete za enterijere

Više slika

Više slika

Capella kolekcija rasvete sadrži dosta modela sa LED osvetljenjem i izuzetno modernism dizajnom…

Ako ste u potrazi za primamljivim modernim lampama i lusterima koji će savršeno odgovarati vašem prostoru, a kao što znate, dobro osvetljenje čini čuda u jednom enterijeru, evo sjajne ideje za vas. Proizvođač rasvete Vonn, predstavio Capella, kolekciju osvetljenja koja je inspirisana nebeskim telima, a pre svega suncem, iako nas ovi odvažni oblici svakako podsećaju i na neke druge forme.

Ova kolekcija sadrži brojne opcije – tu su interesantne i delikatne cvetne forme, plutajuće prstenje u vertikalnoj ili horizontalnoj orijentaciji, stilovi lustera koji predstavljaju neočekivanu sintezu modernog i klasičnog senzibiliteta, kao i jedan jedinsvetni model koji nas podseća na morsko stvorenje koje vreba u neistraženim dubinama okeana.

Upotrebom niza LED dioda, umetnici iz ovog brenda uspešno su kreirali vizuelno i teksturalno interesovanje, koje je na prvi pogled primamljivo i uzbudljivo oku posmatrača zbog svog intrigantnog kontinuiteta, podsećajući nas na sjaj sunca. Pored toga, LED sijalice uvek čine da svi komadi rasvete izgledaju veoma elegantni i moderno.

Mnogi komadi iz ove kolekcije imaju Wi-Fi konekciju i mogu biti podešeni određenom ambijentu, atmosferi ili jednostavno vašim željama – možete smanjiti intenzitet svetlosti, temperature boje i nezavisno podesiti određene LED trake na istom komadu rasvete.

U ovoj kolekciji su dostupni višestruki završni detalji i opcije boja, tako da ćete veoma lako uspeti da pronađete idealnu opciju za svoj prostor. Kada birate osvetljenje za svoj stan ili kuću, imajte u vidu da i onaj najlepši enterijer može biti narušen lošom rasvetom, bez obzira na stilizovani nameštaj, dekoraciju i akcente, dok dobra rasveta, sa druge strane, kada se pametno pozicionira, sa lakoćom akcentuje sve one dobre elemente vašeg prostora.

N.Đ.

Izvor: DigsDigs

Povezane teme

11.05.2024 Osvetljenje

Prenosiva lampa sa punjivom sijalicom donosi magiju u mračne prostorije

Svi mi volimo dobro dizajnirano i funkcionalno osvetljenje koje ima estetsku vrednost. Ali, pored toga, važno je da svetlo može biti prenosivo, kako bi moglo da vas prati gde god d...

08.05.2024 Osvetljenje

Pogledajte kako izgleda proces 3D štampe male stone lampe

3D štampanje, ili aditivna proizvodnja, predstavlja proces kreiranja trodimenzionalnih objekata sloj po sloj, koristeći digitalni model kao osnovu. Ovaj tehnološki napredak donosi...

05.05.2024 Osvetljenje

LED rasveta za ažuriranje vaše kuhinje

Dodavanjem privlačnih detalja poput rasvete, u velikoj meri možete promeniti izgled vaše kuhinje. Ovom prilikom odabrali smo LED rasvetu za osveženje vaše kuhinje.

02.05.2024 Osvetljenje

Saveti i ideje za savršeno osvetljeno predsoblje

Od pružanja praktične osvetljenosti do dodavanja dodira stila, svetiljke igraju ključnu ulogu u unapređenju estetike i funkcionalnosti vašeg ulaza.

29.04.2024 Osvetljenje

Romantično osvetljenje za spavaću sobu

Lampice, fenjeri i sveće zajedno stvaraju slojevitu i bogatu atmosferu koja oživljava prostor i budi strasti.

26.04.2024 Osvetljenje

Osvetljenje koje trpezariji daje potpuno novi sjaj

Trpezarija je važan prostor posvećen kućnoj zabavi i uživanju u obrocima sa porodicom i prijateljima, a osvetljenje u ovoj prostoriji pomaže u postavljanju privlačnog ambijenta i t...

24.04.2024 Osvetljenje

Kombinacija različitih izvora osvetljenja za opušteniji osećaj u domu

Kada se pravilno kombinuju, ovi različiti elementi osvetljenja mogu stvoriti raznoliku paletu svetlosti koja se prilagođava potrebama prostorije i željenoj atmosferi.

18.04.2024 Osvetljenje

Lusteri ili šarene viseće bombone - odlučite sami!

Nova kolekcija izdvaja se svojim revolucionarnim pristupom tradiciji, uključujući staklene elemente u boji bombona pažljivo raspoređene duž užeta, poput dragocenih bisera na niti.

15.04.2024 Osvetljenje

Ambijentalno osvetljenje po meri svakog romantika: lampe u obliku Meseca

Osim što stvaraju opuštajuću atmosferu, ove lampe su i estetski privlačne, što ih čini idealnim dodatkom za svaku sobu u kući.

10.04.2024 Osvetljenje

Moderne kristalne lampe

Dodir elegancije i sofisticiranosti za vaš dom…

07.04.2024 Osvetljenje

Jednostavna a tako neobična: lampa sa levitirajućom kuglom za kontrolu svetla

Ono što čini ovu lampu izuzetnom nije samo njen jedinstveni dizajn, već i način na koji izbegava tradicionalne fizičke kontrole.