Moć Cveća nikad nije bila jača, a ni svetlija!

Flower Power je neverovatno zanimljiv luster dizajniran s namerom da u vaš dom unese malo prolećne atmosfere.

Odlično rešenje kao ukrasni predmet, ali i kao efikasan luster i reflektor koji će savršeno obasjati vaš dom, Flower Power kolekcija je spoj funkcionalnosti i dizajna sa prirodnim osećajem. Ova zanimljiva kolekcija bi se mogla slobodno mogla nazvati kreativnim kombinovanjem providnih materijala, svetlih boja i fascinantnih kompozicija.

Svetiljka objedinjuje modularno osvetljenje i prirodnu inspiraciju, koncept koji se oslanja na VG-ovu specijalizaciju u dizajniranju veštačkog cveća i njegovo kontinuirano prilagođavanje. Nesvakidašnji luster je zapravo preokrenuo pretpostavku vertikalnosti, pa se tako njegovo korenje nalazi u vazduhu dok su cvetovi okrenuti nadole.

homeitalia

Lišće i cveće graciozno padaju isprepleteni izuzetnim murano staklom, što je savršen način da se čak i u najsumorniji enterijer unese dašak glamura i optimizma. Ova kolekcija je svojevrsna stilizovana oda najmlađem godišnjem dobu i otkriva jedinstven trenutak buđenja prirode.

Kompozicija ove svetlosne instalacije sačinjena je od bezbroj prelepih delikatnih lala, nežnih latica ruže ali i suptilnih polunijansi prolećnog cveća. Šarm flore dalje putuje kroz sva godišnja doba, tumačeći ovaj svetlosni element i sa cvetovima lotosa i orhideja, kao i sa bršljanom i makom.

Flower Power luster nam tako zapravo otkriva suštinu proleća i prikazuje suptilnu lepotu pomešanu sa izuzetnim emocijama koje se javljaju tiho i neprimetno, baš kao i prvi zraci sunca. Meko osvetljenje unutar suptilnih latica daruje nam uvid u lepotu prirode koju tako često zanemarujemo.

Povezane teme