Minimalizam u svom najboljem izdanju: KONCEPT lampe

Tri jednostavne šipke, LED diode & aerodinamičan dizajn: to je sve što je bilo potrebno za stvaranje unikatnog i prepoznatljivog Koncept osvetljenja...

Konceptova Z-Bar kolekcija je definitivno razbila sve one ustaljene kalupe kada je dizajn stonih i podnih lampi u pitanju. Savremeni stil ove kompanije odbacio je klasičan koncept i svojim proizvodima dodao intuitivnu funkcionalnost pa se za ove lampe slobodno može reći kako predstavljaju minimalizam u svom najboljem izdanju.

Nove kolekcije nam jasno i glasno stavljaju do znanja da u njima nema mesta glomaznim sijalicama, već samo tankom redu sićušnih LED dioda koje možete okretati tako da osvetlite bilo koji pravac. Sa nekoliko veličina koje možete izabrati, postoji Z-bar za gotovo svaku priliku.

Ograničen prostor na stolu? Donesite slobodno kultnu Z-Bar Mini varijantu na svoj zid – ona je dostupna sa standardnim kao i žičanim zidnim nosačem, a isto tako se može montirati i direktno na zid. Predvodnik je kolekcije koja je razbila ustaljeni način osvetljenja a dizajnirana je sa ikoničnim dizajnom sa tri trake i LED diodama za uštedu energije.

Glava ove lampe se može rotirati i pomerati napred-nazad a sve u cilju usmeravanja svetlosti gde god to bilo potrebno. Tu su još i opcija dodatnog zatamnjivanja kao i razne mogućnosti montiranja što sve čini jednu lampu koja ne samo što je lepa već je i veoma funkcionalna.

A ukoliko vam je klasična Z-Bar lampa prevelika, a Z-Bar mini premalena, onda bi vaš idealan izbor mogla biti Z-Bar Slim koja se, zahvaljujući svojoj srednjoj veličini, savršeno uklapa u svaki prostor a da pritom nimalo ne gubi na svojoj funkcionalnosti.

Za sve one koji cene urbani i nešto moderniji stil, tu je i Z-Bar Floor, ultra tanka i fleksibilna podna lampa koja se takođe može podešavati u skladu sa potrebama korisnika.

Izvor: koncept.com

Povezane teme