Minimalistička LED lampa poprima izgled akustičke viljuške

Echo lampa je verovatno jedna od najjednostavnijih svetiljki koje ćete imati prilike da vidite, ali to ne znači da je njen dizajn proizvod puke slučajnosti.

U pitanju je prilično originalna lampa sa okruglim LED izvorom svetlosti koji se može rotirati za 360 stepeni kako bi pružio različite opcije osvetljenja. Glava lampe je podesiva po visini duž dvokrakog postolja koje je izrađeno u obliku zvučne ili takozvane akustičke viljuške. Skrivena kontrola pokreta omogućava korisnicima da uključuju, isključuju i prigušuju svetlo jednostavnim pokretom ruke.

Drugim rečima, svako ko se odluči za kupovinu ove lampe može biti siguran u jednu stvar: nema više zamornog traženja prekidača za svetlo na kablu ili na lampi - sa Echo lampom su vam sve funkcije bukvalno na izvol'te!

Echo lampa impresionira svojom posebno intuitivnom upotrebom, pametno dizajniranom modularnom metalnom strukturom i svojim ikoničnim izgledom. Lampa emituje svetlost bez odsjaja i može se koristiti kao stona lampa, lampa za čitanje ili reflektor na plafonu.

Ova simpatična minimalistička lampa predstavlja precizan inženjering napravljen u Nemačkoj, i to onaj koji se oslanja isključivo na najnoviju tehnologiju, vrhunske materijale i savremen dizajn. Lampa je napravljena od čelika i aluminijuma i dolazi u crvenoj, beloj, plavoj i crnoj boji kako bi se savršeno prilagodila svakom životnom prostoru.

izvor: caussa

Povezane teme