Minimalistička ali multifunkcionalna: stona lampa osvetljava vaš radni sto i puni vaše uređaje

Bilo da radite u standardnoj kancelariji ili i dalje praktikujete rad od kuće, dobar radni sto je ključna stvar koju jednostavno morate imati!

Ali, dobar i ergonomski dizajniran sto sam po sebi nije dovoljan - ključno je stvoriti radni prostor koji je dobro organizovan i opremljen visokokvalitetnim priborom kako biste efikasno obavljali svakodnevne zadatke. Stoni pribor koji odaberete za svoj radni sto čini bitan deo vašeg radnog okruženja.

To ne samo što može unaprediti vašu produktivnost i radnu rutinu, već takođe pomaže održavanju modernog i organizovanog radnog ambijenta. Jedan od pametnih, funkcionalnih i elegantno dizajniranih dodataka koji će sjajno obogatiti vaš radni sto je minimalistička ali ipak neverovatno funkcionalna lampa nazvana Current Task Light.

Ovaj izvanredni proizvod, dizajniran od strane kompanije Jones and Partners iz Velike Britanije, predstavlja najnoviji dodatak njihovom portfoliju jednostavnih, minimalističkih, ali izuzetno funkcionalnih proizvoda. Current Task Light nije samo svetlo za rad, već i multifunkcionalno rešenje koje vam pomaže da obavljate više zadataka tokom dana.

 

Ova lampa je savršeno prilagođena kako stambenim, tako i komercijalnim prostorima. Tim dizajnera koji je radio na ovom projektu imao je cilj da stvori pažljivo promišljeno rešenje koje omogućava korisnicima da povežu svoje uređaje dok zajedno rade na velikom stolu.

Rezultat je modularno i minimalističko svetlo za rad koje ne samo da pruža visokokvalitetno osvetljenje, već takođe služi i kao praktično mesto za odlaganje kancelarijskog materijala, a sadrži bežični i USB priključak za punjenje uređaja.

Lampa za rad je dostupna u dve varijante. Prva verzija je elegantna lampa za rad sa površinom za bežično punjenje smeštenom na levoj strani postolja lampe. Ova površina za punjenje je savršeno integrisana u dizajn lampe.

Druga varijanta je suptilno skrivena ispod stola, poput svetlosne magije, sa određenim delom postolja lampe koji je umetnut u površinu stola. Ovaj stoni deo elegantno sakriva veću priključnu jedinicu koja omogućava zamenu oba modula za punjenje prema potrebi.

Current Task Light je kompaktan i prostorno efikasan dizajn koji neće zauzeti mnogo prostora na vašem stolu. Njegove komponente, uključujući tanko postolje i LED svetlo, su izuzetno diskretne, što znači da će se harmonično uklopiti u svaki radni prostor.

 

Povezane teme

10.06.2024 Osvetljenje

5 najboljih opcija za osvetljenje malog predsoblja

Koliko god da je minijaturan ovaj deo vašeg doma, budite sigurni da postoji svetiljka koja će savršeno odgovarati vašem prostoru i doprineti stvaranju prijatne atmosfere dobrodošli...

07.06.2024 Osvetljenje

Dizajn rasvete za male prostore: maksimizirajte osvetljenost i dobar stil

Maksimiziranje osvetljenosti i stila u malim prostorima može biti izazovno, ali prava rasveta može transformisati čak i najmanju sobu u svetlu i stilizovanu oazu.

04.06.2024 Osvetljenje

Lampa u obliku šrafa pruža taktički pristup kontroli osvetljenja

Set lampa podseća na ogroman šraf, posebno kada je njena svetlost na najnižoj tački, i nudi jedinstvenu i privlačnu interakciju sa korisnicima.

01.06.2024 Osvetljenje

Prenosiva lampa: savršen spoj retro dizajna i moderne tehnologije

Oblik lampe je inspirisan tradicionalnim fenjerom, a svetlost se širi pod uglom od 360 stepeni. Telo baterije fenjera, kada se ukloni sa svog položaja, takođe može postati lampa ko...

29.05.2024 Osvetljenje

Originalna rasvetna tela koja izazivaju emocije i inspirišu maštu

Kolekcija Multiforme, zadivljujuća tapiserija svetiljki, nudi dizajnersko iskustvo koje izaziva emocije i inspiriše maštu. Pedantno izrađen od strane vizionarskih dizajnera, svaki...

26.05.2024 Osvetljenje

Minimalistička rasveta od aluminijuma i čelika: sirova lepota prirode u dizajnu

Ova rasvetna tela nisu samo praktična rešenja za osvetljenje, već umetnička dela koja unose eleganciju i prirodnu lepotu u svaki prostor, stvarajući harmoničan spoj modernog dizajn...

23.05.2024 Osvetljenje

Osvetljenje u vrtu

Spoljna rasveta može znatno ulepšati izgled vašeg dvorišta, staza ili terase u toplim večerima. Za prijatna druženja u večernjim satima na terasi ili u bašti možete postaviti zanim...

20.05.2024 Osvetljenje

5 uobičajenih grešaka u osvetljenju doma (i kako ih ispraviti)

Pitali smo stručnjake: koji su to uobičajeni krivci za loše osvetljenje doma i kako ispraviti sve te greške koje većina nas pravi kada je u pitanju ovaj deo uređenja životnog prost...

17.05.2024 Osvetljenje

Kako odabrati savršenu lampu za dnevni boravak?

Od rasvete za čitanje do dodavanja tople svetlosti za ugodne večeri, prava lampa može unaprediti kako funkcionalnost tako i estetiku vašeg dnevnog boravka.

14.05.2024 Osvetljenje

Rešenja za osvetljenje malih stanova

Od maksimiziranja prirodnog svetla do uključivanja inovativnih svetiljki, evo vodiča za osvetljavanje malih prostora sa stilom i efikasnošću.

11.05.2024 Osvetljenje

Prenosiva lampa sa punjivom sijalicom donosi magiju u mračne prostorije

Svi mi volimo dobro dizajnirano i funkcionalno osvetljenje koje ima estetsku vrednost. Ali, pored toga, važno je da svetlo može biti prenosivo, kako bi moglo da vas prati gde god d...