Meksički dizajn elegantnih Ambra lampi

Pred vama je vrhunska kolekcija stilizovanih lampi koja je pomerila granice savremenog dizajna.

Kolekcija obuhvata privlačne komade nastale od cantera rosa i bakra, materijala koji zajedno doprinose njenom elegantnom i bezvremenskom izgledu.

Meksički dizajnerski brend Studio Davidpompa eksperimentisao je sa mogućnostima dva materijala, kombinujući ih pri stvaranju zidne i stone Ambra lampe. Jednostavnost oblika i male proporcije, glavne su odlike ovih neobičnih komada. Rezultat eksperimenta je savršen primer upečatljivog minimalističkog dizajna. Nežne boje, ružičasta i bakarna, doprinose bezvremenskom tonu lampi.

Stona lampa Ambra ima kontrastne strukture sa bakarnim cilindričnim unutrašnjim delom koji se delimično uklapa u ružičasto telo vulkanske stene. Okrugli cantera disk počiva na bakarnoj cevi i deluje kao reflektor za skrivenu LED svetlost. Lampa ima i prekidač za podešavanje intenziteta svetlosti.

Zidna lampa Ambra sadrži dva okrugla volumena, kao i bakarnu bazu koja se pričvršćuje za zid i cantera koja naleže blago iznad nje. Ove lampe su savršene za korišćenje u slabo osvetljenim prostorijama, jer u iste unose preko potrebnu svetlost i stilizovaniji izgled.

Ž.J.

Izvor: Digs Digs

Povezane teme