Luster od perja

Nijedna prostorija nije kompletna bez savršenog osvetljenja koje proizvodi željenu atmosferu…

Zakoračite u svet gde svetlost susreće nežni zagrljaj prirodnih perja uz seriju lustera i lampi pod nazivom Eos. Izrađene od izuzetnih prirodnih perja guske, rasvetna tela iz serije Eos predstavljaju harmoničan spoj lepote i funkcionalnosti, što ih čini zapanjujućim dodatkom svakom unutrašnjem prostoru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by UMAGE (@umagedesign)

Luster Eos je više od izvora svetlosti; to je umetničko delo izrađeno ručno. Delikatna perja, odgovorno nabavljena, pažljivo su raspoređena kako bi stvorila nežnu, privlačnu teksturu koja difuzira svetlost u toplom, umirujućem sjaju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by UMAGE (@umagedesign)

Dostupan je u različitim veličinama i bojama, od suptilnih nijansi do hrabrih izjava, tako da postoji Eos luster koji će se savršeno uklopiti u svaki stil i prostor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by UMAGE (@umagedesign)

Višenamenska priroda Eos lustera leži u osnovi njenog dizajna. Bez obzira na to gde je postavljen, njegova prilagodljivost osigurava da se savršeno uklapa u različite prostore, od udobnih dnevnih soba do elegantnih trpezarija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by UMAGE (@umagedesign)

Priča o ovom lusteru nije samo priča o osvetljenju; radi se o stvaranju ambijenta. Nežna, pernata tekstura omekšava rubove modernog dekora i dodaje dozu sofisticiranosti tradicionalnim postavkama. Zamislite nežno šuškanje perja koje baca toplu svetlost preko vaše omiljenog kutka za čitanje ili trpezarijskog stola, pretvarajući obične trenutke u izuzetna iskustva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by UMAGE (@umagedesign)

Osim izuzetne estetike, luster Eos zagovara održivost. Izrađen od prirodnih materijala, odražava posvećenost odgovornom snabdevanju i ekološki osvešćenom dizajnu, spajajući lepotu sa ekološkom odgovornošću.

Povezane teme

25.06.2024 Osvetljenje

Razigrani lusteri u obliku balona

Ova prelepa i raznobojna kućna rasveta koja liči na balone je deo kolekcije pod imenom Memory, dizajnera Borisa Klimeka.

22.06.2024 Osvetljenje

Osvetljenje spavaće sobe

Sa svetlom se treba igrati, pustiti mašti na volju, a spavaće sobe su prostor koji vam omogućava posebnu inspiraciju u ovom smislu.

19.06.2024 Osvetljenje

Fantastični načini osvetljenja kupatila

Kada je reč o osvetljenju kupatila, idealno bi bilo kada biste mogli da postavite nekoliko različitih izvora svetlosti kako bi prostor izgledao i lepše i funkcionalnije.

16.06.2024 Osvetljenje

Najbolje zidne lampe za spavaće sobe

Zidne lampe u spavaćoj sobi pružaju praktično i estetski prijatno osvetljenje, idealno za čitanje i stvaranje opuštajuće atmosfere.

13.06.2024 Osvetljenje

Lampe od pruća i ratana za boho osećaj u vašem domu

Predlažemo vam suptilan dodir boho stila za vaš dom u obliku lampi. Napravljene od ratana ili pruća one unose neverovatnu toplinu u savremen dom.

10.06.2024 Osvetljenje

5 najboljih opcija za osvetljenje malog predsoblja

Koliko god da je minijaturan ovaj deo vašeg doma, budite sigurni da postoji svetiljka koja će savršeno odgovarati vašem prostoru i doprineti stvaranju prijatne atmosfere dobrodošli...

07.06.2024 Osvetljenje

Dizajn rasvete za male prostore: maksimizirajte osvetljenost i dobar stil

Maksimiziranje osvetljenosti i stila u malim prostorima može biti izazovno, ali prava rasveta može transformisati čak i najmanju sobu u svetlu i stilizovanu oazu.

04.06.2024 Osvetljenje

Lampa u obliku šrafa pruža taktički pristup kontroli osvetljenja

Set lampa podseća na ogroman šraf, posebno kada je njena svetlost na najnižoj tački, i nudi jedinstvenu i privlačnu interakciju sa korisnicima.

01.06.2024 Osvetljenje

Prenosiva lampa: savršen spoj retro dizajna i moderne tehnologije

Oblik lampe je inspirisan tradicionalnim fenjerom, a svetlost se širi pod uglom od 360 stepeni. Telo baterije fenjera, kada se ukloni sa svog položaja, takođe može postati lampa ko...

29.05.2024 Osvetljenje

Originalna rasvetna tela koja izazivaju emocije i inspirišu maštu

Kolekcija Multiforme, zadivljujuća tapiserija svetiljki, nudi dizajnersko iskustvo koje izaziva emocije i inspiriše maštu. Pedantno izrađen od strane vizionarskih dizajnera, svaki...

26.05.2024 Osvetljenje

Minimalistička rasveta od aluminijuma i čelika: sirova lepota prirode u dizajnu

Ova rasvetna tela nisu samo praktična rešenja za osvetljenje, već umetnička dela koja unose eleganciju i prirodnu lepotu u svaki prostor, stvarajući harmoničan spoj modernog dizajn...