Ledena i razigrana kaktus LED lampa

Kako se rashladiti ovog leta?

Pomišljate na neki osvežavajući napitak poput ledene kafe, odlazak na bazen ili tri kugle omiljenog sladoleda? Zvuči primamljivo, ali to nije sve. Danas vam predstavljamo jedno neobično osveženje – osvetljenje. U pitanju je zanimljiva lampa, koja svoj oblik stvara pomoću LED sijalice.

Ako vam i najmanji snop svetlosti koju stvaraju klasične lampe smeta, jer podiže temperaturu u prostoriji, ova lampa je kao stvorena za vas. Razigrana i simpatična, oživeće svojim prisustvom svaki prostor, a kada se ne koristi deluje potpuno skladno i uklopljivo u svakoj vrsti enterijera.

Do sada ste sigurno imali priliku da vidite lampe u obliku kaktusa, ali se ova razlikuje po tome što putem snopa svetlosti projektuje oblik kaktusa na zidu uz koji je postavljena. Brend Popup Lighting je zaslužan za dizajn neobične lampe, a svaka od njih ima tri različite sijalice za projekciju različitih oblika kaktusa.

Lampa je napravljena od plastičnog materijala sa središnjom LED sijalicom koja prostor ispunjava hladnom svetlošću. Ako ste raspoloženi za drugačiju varijantnu, na raspolaganju vam je i aluminijumska verzija. Ova mala i zgodna lampa ne zauzima mnogo prostora, a stvara fantastičan efekat u prostoru.

Bilo da uživate u tematici pustinje ili tražite neobično osveženje u vrelim letnjim danima, ove interesantne lampe su kao stvorene za vas.

Ž.J.

Izvor: Digs Digs

 

Povezane teme