Lampe na kaišu: najlakši način poigravanja sa svetlom

Fleksibilna i raznovrsna, nova kolekcija osvetljenja se vrti oko jednostavnog elementa: kaiša od provodljive tkanine na koji se mogu pričvrstiti lampe!

Na ovaj način, svetlost postaje element koji se lako transformiše i oblikuje u prostoru. Novi sistem osvetljenja dizajniran je s namerom da bude neverovatno lagan i jednostavan za upotrebu, a da je pritom i beskrajno transformativan.

Ova kolekcija, u pravom smislu te reči, razbija tradicionalnu razliku između dekorativnog i arhitektonskog osvetljenja, zamenjujući ga jednim sistemom koji profesionalnim dizajnerima daje punu slobodu da se poigravaju svetlom do mile volje.

Srce kolekcije je fleksibilan tekstilni kaiš, koji je posebno tkan da besprekorno uključuje provodna vlakna. Različita svetla se mogu zakačiti na kaiš u bilo kom trenutku duž njegove dužine, trenutno svetleći da bi se obezbedio sistem “klikni i poveži” koji nudi potpunu slobodu stvaranja.

Kakvo god osvetljenje da vam je potrebno, ovaj sistem će ga obezbediti u sekundi. Provodni pojas se može iseći na bilo koju dužinu i stvoriti svetlosna sazvežđa bilo koje vrste. Tekstil može uroniti u meke krivine kako bi se omogućilo stavljanje privesnih lampi i elegantnih lustera ali isto tako može da se zategne u nešto formalniji geometrijski oblik kako bi se dobilo osvetljenje pogodno za kancelarije. Na kraju, ukoliko vam je i ovako nešto dosadno, uvek možete preseći prostor i proivesti dramatične svetlosne instalacije razvrstavajući ih u zasebnim zonama.

Svaki kaiš može da primi više svetla, dizajniranih tako da odgovaraju svakoj nameni. Postoje sfere poput osvetljenih bobica; konusne i polukružne senke koje vise kao umetnici na trapezu, i diskretni reflektori sa linearnim svetlima za pružanje ciljanijeg osvetljenja.

Sve ove lampe se zakače na kaiš za nekoliko sekundi, omogućavajući potpuno personalizovano osvetljenje i atmosferu koja odgovara svakom raspoloženju i prostoru. A ako želite bilo šta da promenite, oni se odmah povlače, stvarajući beskrajno prilagodljiv sistem.

Povezane teme