Lampa u obliku torbe koju ćete nositi svud po domu

Ova fascinantna lampa koristi torbu kao motiv a napravljena je od akrila i metala sa ručkama.

Jedinstvena lampa sa ručkama koje neodoljivo podsećaju na torbu idealna je u slučaju da vam je potrebno brzo i efikasno prenosno osvetljenje. Ne čudi što je njeni dizajneri već sada nazivaju “srećnim dizajnom sa posebnim obrtom”, ova malena lampa zaista predstavlja pravi primer balansa između estetike i tehnologije.

Novost pronađena u starom dobrom i poznatom predmetu – ovo je pogled na staro sa novom perspektivom u pravom smislu te reči.

Ovaj minimalistički proizvod je napravljen od jednostavne metode sklapanja koja se sastoji od tri dela koja se savršeno odvajaju i u kojima se nalazi: savijena akrilna ploča, ručka napravljena savijanjem metalne šipke i savijeno kućište osvetljenja od metalne ploče.

Akril se koristi kao materijal koji dodiruje bazu na kojoj je ovaj predmet postavljen, tako da je njegova transparentnost prirodno povezana sa prostorom. Njegov metalni abažur dodatno se oseća kao da lebdi u vazduhu zbog akrila koji nastavlja da svetli i zrači umirujućim i veselim osećajem. I drška i abažur su premazani prahom.

Odražavajući oblast u kojoj je lepo prikazan, ovaj interaktivni proizvod se prirodno uklapa u sve prostore i daje laganu atmosferu.

Sa svojim suptilnim intenzitetom svetlosti može se postaviti bilo gde, ali je posebno savršen za upotrebu kao noćno osvetljenje pored kreveta.

izvor: happ studios

Povezane teme