Lampa u obliku pečurke je mali ali moćan dodatak svakom enterijeru

Više slika

Više slika

Kompaktna lampa sa kupolom u obliku pečurke osvaja svojim jednostavnim dizajnom.

Stone lampe su zaista potcenjeni dragulji svakog enterijera. Dodajte pravu stonu lampu svom stolu i ona će krajnje nenametljivo osvetljavati okolinu, dodajući i malo karaktera i ličnosti prostoriji. Da, stone lampe možda jesu male ali su isto tako i neverovatno moćne! Jedan takav dizajn je lampa u obliku pečurke holandskog brenda rasvete Humble Lights.

Dostupna u dvanaest varijanti boja, ova lampa je moderna alternativa staroj, dobroj sveći. Pruža istu romantiku, mekoću i suptilnost kao i sveća, ali u mnogo modernijem i savremenijem obliku. Kompaktna stona lampa je prenosiva, punjiva, a takođe i prigušena – tako da možete da je nosite iz jedne prostorije u drugu i menjate različita svetlosna raspoloženja.

Ova simpatična lampa ima sićušnu kupolastu senku, koja izgleda skoro kao pečurka. Mala kupola baca krug svetlosti na sto, što je čini funkcionalnom i sigurnijom alternativom u poređenju sa tradicionalnom svećom. Može da obezbedi različito osvetljenje za različite prilike i scenarije zahvaljujući režimima koji su prilično laki za podešavanje.

Baza lampe je prilično jednostavna i sferična i napravljena je od aluminijuma. Možete izabrati da napravite kupolu u obliku pečurke i od aluminijuma, ili možete odabrati mat ili dimljene prozirne završne obrade. Lampa takođe uključuje niskoenergetski LED koji može da emituje do 96 sati svetlosti sa jednim punjenjem.

Lampu možete puniti pomoću USB-C kabla ili bilo kog drugog punjača. Različite komponente lampe mogu se prilično efikasno servisirati i zameniti, što joj omogućava da dugo traje u vašem domu.

Povezane teme

07.02.2024 Osvetljenje

Viseća rasveta: savršen način da osvetlite svoje dvorište, balkon ili terasu

Kako bismo oplemenili te magične trenutke, viseća rasveta se pojavljuje kao suptilan dodatak koji transformiše atmosferu prostora.

04.02.2024 Osvetljenje

Magično žičano osvetljenje: kreativne ideje za dekorisanje dečje sobe

Kada je reč o dečijoj sobi, žičano osvetljenje predstavlja savršen dodatak, pružajući ne samo funkcionalnost već i kreativnost.

01.02.2024 Osvetljenje

Umetnost u svetu dizajna osvetljenja: lampe inspirisane lepotom cvetova

Ove originalne i prelepe lampe koje odišu esencijom cveća donose svežinu prirode u unutrašnjost vašeg doma, stvarajući atmosferu koja podstiče osećaj spokoja, elegancije i izražene...

29.01.2024 Osvetljenje

Edisonove sijalice kao osnova prelepo dizajniranih lampi u industrijskom stilu

U nekoliko jednostavnih koraka možete i sami kreirati zanimljivu industrijsku lampu na čijem kraju je Edisonova sijalica i na taj način osvežiti svoje okruženje.

26.01.2024 Osvetljenje

Unesite dozu moderne magije u svoj dom uz originalnu neonsku rasvetu

Sa svojom sposobnošću da stvori atmosferu i postane vizuelni fokus prostora, neonska rasveta predstavlja inovativan način da unesete jedinstvenu vibraciju i dozu futurizma u svoj d...

23.01.2024 Osvetljenje

Psihološki aspekti (dobrog) osvetljenja u domu

Kroz istoriju, ljudi su intuitivno koristili svetlost kako bi stvorili atmosferu, bilo da je reč o prirodnom svetlu Sunca, toplini vatre ili umetnosti osvetljenja u unutrašnjim pro...

20.01.2024 Osvetljenje

Najbolje opcije za osvetljenje trpezarije

Usmeravanjem svetlosti, transformišemo trpezariju u oazu toplote i gostoprimstva, stvarajući mesto gde se svetlina ne samo oseća, već i doživljava svim čulima.

17.01.2024 Osvetljenje

Nepravilan oblik stone lampe stvara svetlost koja budi najlepše uspomene iz detinjstva

Ova stona lampa neće služiti kao pomagalo za čitanje ili rad, ali će verovatno probuditi vašu maštu ili oživeti vaše najlepše uspomene zahvaljujući svom neobičnom obliku koji podse...

14.01.2024 Osvetljenje

Sjaj Sunca u vašem domu: zidne lampe inspirisane suncokretima

Ova kolekcija zidnih lampi crpi inspiraciju iz delikatnih cvetova unutar prelepog suncokreta, ali igra svetlosti i senki pruža joj gotovo hipnotički izgled, bilo da je osvetljena i...

11.01.2024 Osvetljenje

Novi pogled na održivost: inovacije kompanije Philips My Creation

Nove kolekcije svetiljki brenda Philips My Creation daju izjavu pokazujući kako tehnologija i održivost mogu biti moćan i koristan spoj koji ima potencijal da igra značajnu ulogu u...

08.01.2024 Osvetljenje

Transformacija recikliranog fabričkog otpada u elegantnu zidnu lampu

Proizvedene od neuspešno obrađenih drvenih dasaka skejtborda, koje su često završavale kao otpad, ove zidne lampe su rezultat maštovite reinterpretacije.