Lampa u obliku meduze koju biste trebali imati kraj svog kreveta

Ova lampa je tako originalna, inovativna i zanimljiva da biste definitivno trebali da je instalirate u svojoj spavaćoj sobi...

Do sada smo imali prilike da se divimo lepoti lampi u obliku zvezda, sunca, meseca... a sada je konačno došao red da zavirimo u more i okean i pronađemo zanimljiva stvorenja koja će nam poslužiti kao inspiracija za originalne svetiljke koje zaslužuju da se nađu na našem noćnom ormariću.

Uostalom, pogledajte i sami, ove lampe istovremeno iznenađuju ali i zadivljuju svojim neverovatnim dizajnom koji koristi misterioznu lepotu meduza da bi napravio talasastu lampu koja zaista predstavlja pravo osveženje. Ona savršeno oličava dualnost i napetost koja se manifestuje u harmoniji digitalne kompozicije i organskog kompozita.

Koristeći kukuruznu plastiku otpornu na toplotu, dizajner koristi tehnike aditivne proizvodnje kako bi stvorio nešto što prihvata bezobličnost kao svoju sudbinu, a opet se ponosi svojim stanjem. Po uzoru na meduzu iz Tihog okeana, ovo vrckavo čudo je nepomično, a ipak u pokretu. Ova praistorijska stvorenja koja se manifestuju u modernoj proizvodnji oličavaju misiju dizajnera da sistematski proizvodi održive proizvode koji protežu granice inovativnih oblika.

Privlačnost lampe leži u njenom zakrivljenom dizajnu koji odmah postaje žarišna tačka, gde god da se nalazi, i prozirnoj konstrukciji koja joj omogućava da svetli ovim polu-sablasnim sjajem u koji možete beskrajno da gledate.

Izvor: wooj.design

Povezane teme