Lampa u obliku fenjera zagreva vašu mirisnu sveću čak i onda kada nije upaljena

Ljupka stona lampa nežno osvetljava vaš dom i pritom divno miriše...

A miriše zahvaljujući ukrasnoj mirisnoj sveći koju možete smestiti u postolju lampe. Verovatno i sami znati da se mirisna ulja u sveći aktiviraju toplotom, ali to ne znači da svaki put morate zapaliti sveću kako biste uživali u njenoj aromi - dovoljno je samo da oko nje bude dovoljno toplo. Upravo na tom konceptu počiva dizajn Retro Candle lampe.

Sasvim logičan naziv za lampu koja neodoljivo podseća na starinski fenjer, zar ne? Istovremeno, ona uspeva da zadrži i eleganciju dok obavlja posao osvetljavanja vašeg doma mekim, ambijentalnim svetlom. Jedinstveni dizajn lampe dolazi sa praznom platformom na koju možete postaviti mirisnu sveću kako biste uživali ne samo u svetlosti, već i u svojoj omiljenoj aromi.

Retro lampa u obliku fenjera zagreva vašu mirisnu sveću bez potrebe da je upalitephoto: hooome

Jednostavno rečeno, toplina iz (postolja) lampe pomaže da se aktiviraju molekuli mirisa u sveći, čineći da sveća emituje svoj slatki miris bez potrebe da je palite i potencijalno rizikujete da imate otvoreni plamen pored vašeg kreveta.

Napravljena sa brušenom, oksidiranom bronzanom estetikom u vintidž stilu, Retro lampa za sveće savršeno se uklapa u svaki dom, bilo da je opremljen u minimalističkom, rustičnom ili modernom stilu. Sama lampa dolazi sa halogenom sijalicom sa žarnom niti od 50 V koja generiše toplotu (za razliku od LED dioda koje to ne čine) kako bi pomogla da se aktiviraju molekuli arome u sveći ispod.

Svetlo lampe se može prigušiti prema vašim potrebama, pa čak i ako želite da lampu držite isključenom i samo upalite sveću ispod, to je takođe moguće. Samo se uverite da plamen sveće ne bude preblizu sijalici i sve će funkcionisati savršeno. Takođe, nikada nemojte paliti obe istovremeno!

Drška na vrhu takođe vam omogućava da lampu rotirate, nosite i lako postavite bilo gde bez kontakta sa bilo kojim delom koji može biti vruć na dodir. Retro lampa za sveće je divan način da dobijete 2-u-1 uređaj koji će svakako oplemeniti izgled (i miris) vašeg doma. 

S obzirom da ne morate nikada da upalite sveću, to znači manji rizik od dima i vatre kao i savršenu aromaterapiju u svakom delu doma.

Retro lampa sa mirisnom svećom savršena je za svaki moderan domphoto: hooome

Povezane teme

04.06.2024 Osvetljenje

Lampa u obliku šrafa pruža taktički pristup kontroli osvetljenja

Set lampa podseća na ogroman šraf, posebno kada je njena svetlost na najnižoj tački, i nudi jedinstvenu i privlačnu interakciju sa korisnicima.

01.06.2024 Osvetljenje

Prenosiva lampa: savršen spoj retro dizajna i moderne tehnologije

Oblik lampe je inspirisan tradicionalnim fenjerom, a svetlost se širi pod uglom od 360 stepeni. Telo baterije fenjera, kada se ukloni sa svog položaja, takođe može postati lampa ko...

29.05.2024 Osvetljenje

Originalna rasvetna tela koja izazivaju emocije i inspirišu maštu

Kolekcija Multiforme, zadivljujuća tapiserija svetiljki, nudi dizajnersko iskustvo koje izaziva emocije i inspiriše maštu. Pedantno izrađen od strane vizionarskih dizajnera, svaki...

26.05.2024 Osvetljenje

Minimalistička rasveta od aluminijuma i čelika: sirova lepota prirode u dizajnu

Ova rasvetna tela nisu samo praktična rešenja za osvetljenje, već umetnička dela koja unose eleganciju i prirodnu lepotu u svaki prostor, stvarajući harmoničan spoj modernog dizajn...

23.05.2024 Osvetljenje

Osvetljenje u vrtu

Spoljna rasveta može znatno ulepšati izgled vašeg dvorišta, staza ili terase u toplim večerima. Za prijatna druženja u večernjim satima na terasi ili u bašti možete postaviti zanim...

20.05.2024 Osvetljenje

5 uobičajenih grešaka u osvetljenju doma (i kako ih ispraviti)

Pitali smo stručnjake: koji su to uobičajeni krivci za loše osvetljenje doma i kako ispraviti sve te greške koje većina nas pravi kada je u pitanju ovaj deo uređenja životnog prost...

17.05.2024 Osvetljenje

Kako odabrati savršenu lampu za dnevni boravak?

Od rasvete za čitanje do dodavanja tople svetlosti za ugodne večeri, prava lampa može unaprediti kako funkcionalnost tako i estetiku vašeg dnevnog boravka.

14.05.2024 Osvetljenje

Rešenja za osvetljenje malih stanova

Od maksimiziranja prirodnog svetla do uključivanja inovativnih svetiljki, evo vodiča za osvetljavanje malih prostora sa stilom i efikasnošću.

11.05.2024 Osvetljenje

Prenosiva lampa sa punjivom sijalicom donosi magiju u mračne prostorije

Svi mi volimo dobro dizajnirano i funkcionalno osvetljenje koje ima estetsku vrednost. Ali, pored toga, važno je da svetlo može biti prenosivo, kako bi moglo da vas prati gde god d...

08.05.2024 Osvetljenje

Pogledajte kako izgleda proces 3D štampe male stone lampe

3D štampanje, ili aditivna proizvodnja, predstavlja proces kreiranja trodimenzionalnih objekata sloj po sloj, koristeći digitalni model kao osnovu. Ovaj tehnološki napredak donosi...

05.05.2024 Osvetljenje

LED rasveta za ažuriranje vaše kuhinje

Dodavanjem privlačnih detalja poput rasvete, u velikoj meri možete promeniti izgled vaše kuhinje. Ovom prilikom odabrali smo LED rasvetu za osveženje vaše kuhinje.