Kul ideje za osvetljenje dvorišta

Napokon je napolju lepo vreme, što znači da kočno možemo provesti mnogo više vremena u dvorištu nego unutar doma. S obzirom na to da ćemo po ceo dan, ali i noć, uživati u svom dvorištu, ili terasi moramo se potruditi da od ovog prostora napravimo pravo magično mesto stvoreno za uživanje.

Za postizanje takve magične i opuštajuće atmosfere, rasveta igra ključnu ulogu. Pored toga što ćete zahvaljujući njoj imati ugodan ambijent, ista će biti i odlična dekoracija.

Njome možete dekorisati apsolutno svaki kutak dvorišta. Recimo, prostor gde sedite i ispijate limunadu možete ukrasiti takozvanim Edison sijalicama, ili postaviti niz lampiona. Pored toga, lampice kojima ste ukrašavali novogodišnju jelku, sada ponovo možete iskoristiti i u dekoru svog dvorišta. Posebno će lepo izgledati ako njima ogradite cveće, ili postavite tik uz stazu koja se pruža duž vašeg travnjaka.

Takođe, nište ne može proći ni bez aromatičnih sveća, koje pored toga što će vam podariti savršen ambijent, oteraće svojim mirisom sve insekte i dosadne komarce.

U galeriji možete pronaći nekoliko fotografija koje će vas inspirisati da na sličan način dekorišete svoje dvorište.

OVDE saznajte šta vam je sve potrebno za potpuno opremljeno dvorište.

S.B.

Photo: Homedit.com

Povezane teme