Kreativna i dopadljiva grafička LED rasveta

Svako ko traga za veoma interesantnim i modernim lusterima, biće potpuno fasciniran najnovijim delima britanskog dizajnera Semjuela Vilkinsona, specijalno kreiranim za kompaniju Beem, zaduženu za izradu rasvete, koji stižu u novoj kolekciji obeleženoj zakrivljenim, pravim i spiralnim linijama...

Nazvani Smile i Curli, lusteri iz dve linije poseduju potpuno različite dizajnerske pristupe i dolaze sa poslednjim fleksibilnim LED tehnologijama, koje korisnicima omogućuju da svoje lustere oblikuju u različitim vedrim i interesantnim formama.

Svaki luster posebno je sastavljen upotrebom poslednje LED tehnologije, zadužene za emitovanje toplog i nežnog, svetlog sjaja do 25.000 radnih sati, koristeći minimalnu moguću količinu energije. Lusteri mogu biti okačeni pojedinačno ili aranžirani u grupama, dok inovativni rotacioni mehanizam smešten unutar njih označava da svaki komad može biti sa lakoćom postavljen kako bi odgovarao izgledu okolnih elemenata.

Smile serija lustera poseduje jednostavan, grafički dizajn, sastavljen od jednodelne staklene cevi, praćene fleksibilnim dodacima, povezanim zajedno na keramičkoj bazi. Ovaj deo kolekcije dolazi u tri različita oblika, nalik slovu U, zakrivljenom vertikalnom i pravolinijskom.

Curli linija lustera dizajnirana je kako bi izgledala kao kovitlac svetlosti. Inspirisana dekorativnim uvojima ili krugovima koje možemo pronaći u kaligrafiji, komadi iz ovog segmenta preuzimaju formu od konstantnij asimetričnih kalema, smeštenih oko držača sijalice.

Za koju god se opciju opredelili, bilo da se radi o grupnom postavljanju ili pojedinačnom, obe linije inovativnih LED lustera britanskog dizajnera korisnicima donose izvanredne karakteristike savršene za očuvanje električne energije i postavljanje u gotovo svakom prostoru.

N.Đ.

Izvor: DigsDigs

Povezane teme

04.07.2024 Osvetljenje

Izaberite pravi luster za vašu kuću

Pravilno odabran luster može uneti dozu elegancije, luksuza ili modernosti, zavisno od stila u kojem je prostor uređen. Lusteri se često koriste kao centralni dekorativni element j...

01.07.2024 Osvetljenje

Saveti za dobro osvetljenje u dnevnoj sobi

Rasveta igra ključnu ulogu u postavljanju atmosfere, bilo da se radi o prijatnoj porodičnoj večeri ili živahnom društvenom okupljanju. Interakcija prirodne i veštačke svetlosti mož...

28.06.2024 Osvetljenje

Crni lusteri za zadivljujući efekat u prostoru

Vedro uklapanje akcenata, ambijenta i prirodne svetlosti, kompletira svaku prostoriju i predstavlja centralnu tačku prilikom oblikovanja njihovog stila i raspoloženja.

25.06.2024 Osvetljenje

Razigrani lusteri u obliku balona

Ova prelepa i raznobojna kućna rasveta koja liči na balone je deo kolekcije pod imenom Memory, dizajnera Borisa Klimeka.

22.06.2024 Osvetljenje

Osvetljenje spavaće sobe

Sa svetlom se treba igrati, pustiti mašti na volju, a spavaće sobe su prostor koji vam omogućava posebnu inspiraciju u ovom smislu.

19.06.2024 Osvetljenje

Fantastični načini osvetljenja kupatila

Kada je reč o osvetljenju kupatila, idealno bi bilo kada biste mogli da postavite nekoliko različitih izvora svetlosti kako bi prostor izgledao i lepše i funkcionalnije.

16.06.2024 Osvetljenje

Najbolje zidne lampe za spavaće sobe

Zidne lampe u spavaćoj sobi pružaju praktično i estetski prijatno osvetljenje, idealno za čitanje i stvaranje opuštajuće atmosfere.

13.06.2024 Osvetljenje

Lampe od pruća i ratana za boho osećaj u vašem domu

Predlažemo vam suptilan dodir boho stila za vaš dom u obliku lampi. Napravljene od ratana ili pruća one unose neverovatnu toplinu u savremen dom.

10.06.2024 Osvetljenje

5 najboljih opcija za osvetljenje malog predsoblja

Koliko god da je minijaturan ovaj deo vašeg doma, budite sigurni da postoji svetiljka koja će savršeno odgovarati vašem prostoru i doprineti stvaranju prijatne atmosfere dobrodošli...

07.06.2024 Osvetljenje

Dizajn rasvete za male prostore: maksimizirajte osvetljenost i dobar stil

Maksimiziranje osvetljenosti i stila u malim prostorima može biti izazovno, ali prava rasveta može transformisati čak i najmanju sobu u svetlu i stilizovanu oazu.

04.06.2024 Osvetljenje

Lampa u obliku šrafa pruža taktički pristup kontroli osvetljenja

Set lampa podseća na ogroman šraf, posebno kada je njena svetlost na najnižoj tački, i nudi jedinstvenu i privlačnu interakciju sa korisnicima.