Iskra u prostoru u vidu narandžastih visećih lampi

Svakoj prostoriji u vašem domu potrebna je iskra razigranosti.

Ovakva jedna infuzija živahnosti još je potrebnija u savremenim domovima kojima preovladavaju neutralni i neki nežni tonovi poput bele, bež, krem i slično. Ako ste i sami vlasnik jednog ovakvog životnog prostora, prijaće vam ideja o postavci narandžaste viseće lampe.

Narandžasta boja nam dolazi u širokom spektru tonova i vrlo je akcentna kada je osvetljenje u pitanju. Ona još više naglašava vašu potrebu za unošenjem svetlosti u prostor. Narandžasta boja je savršena za oživljavanje uspavanih prostora kojima dominira smerna paleta boja.

Naša današnja tema vodi nas do kuhinja kojima je dodata iskra narandžaste boje u vidu modernog osvetljenja. Ako ste u potrazi za nečim što može razveseliti vašu kuhinju ili trpezarijski prostor, narandžaste lampe su zaista dobro rešenje.

Opcija u vidu svetiljki ove boje je dobar način da budete u toku s aktuelnim trendovima, bez opterećivanja vizuelnog efekta i sopstvenog budžeta. Ako niste spremni za obilje narandžastih površina, možda baš lampa u ovoj boji koja visi sa vašeg plafona može biti dobar početak.

Specifičnost narandžastih lampi je i u tome što izgledaju ljupko, bilo da je svetlo uključeno ili isključeno. Svojim prisustvom one unose toplinu u modernu kuhinju, čineći je svakako prijatnijim mestom za vaš svakodnevni boravak.

Ž.J.

Izvor: Decoist

Povezane teme