Interaktivna moderna lampa sa kamenjem od mermera

Interaktivni nameštaj, dekor i dodaci ne samo da privlače pažnju, već su i odlični pokretači razgovora.

Detalj koji ćemo vam danas predstaviti dolazi nam u obliku vrlo zanimljive lampe koja može oplemeniti vaš životni prostor. Ova interaktivna lampa je kreativan komad nameštaja koji će vas navesti da razmišljate van okvira i uživate u veselom okruženju koje će ispuniti svojom svetlošću.

Za dizajn ove upečatljive lampe zaslužna je dizajnerka Simon Evrard, koja joj je podarila privlačnu formu i zanimljivu funkcionalnost. Jednostavan dizajn se oslanja na ljudsku interakciju za podešavanje visine lampe. Kamenje od mermera postavljeno je na dva metalna poslužavnika, od kojih je jedan u stojećem a drugi u visećem položaju. Premeštanjem kamenja sa visećeg na stojeći metalni poslužavnik, svetlo u prostoru se lagano podiže.

Upravo ova karakteristika daje lampi prepoznatljiv oblik koji privlači pažnju i koji je čini primetnom u prostoriji. Mermerna osnova smešta ovu lampu stabilno na zemlju i daje joj karakter. Kontrasne metalne cevi hrabra su izjava koja odjekuje prostorijom. Istovremeno elegantna i intrigantna, ova lampa predstavlja vrlo zanimljiv princip osvetljenja enterijera.

Postevite sebi pitanje - da li ste spremni za interaktivnu lampu.

Ž.J.

Izvor: Digs Digs

Povezane teme