Inteligentno osvetljenje za svako okruženje: vrteška koja izaziva osećaj smirenosti i ravnoteže

Više slika

Više slika

Carousel je nova podna lampa koja predstavlja jedinstvenu kombinaciju ambijentalnog osvetljenja i korisnog uređaja koji olakšava svakodnevnicu.

Ovaj inovativni dizajn ima nisko postavljenu površinu ležišta za bežično punjenje vaših mobilnih uređaja, dok istovremeno pruža toplu i bezbrižnu osvetljenost bez odsjaja. Da budemo precizniji, uređaj nazvan Carousel ima LED svetlosni modul niskog profila koji je diskretno sakriven ispod ležišta za spajanje, a visi na vrhu prozirnog difuzora od akrilnog cilindra.

Ovaj difuzor stvara očaravajuće svetlosne šare na površini stola ispod, stvarajući magičnu atmosferu u prostoru. Originalna podna svetiljka savršeno se uklapa na radnoj površini ili pored kreveta, donoseći jedinstvenu perspektivu o tome šta lično svetlo može biti.

Carousel je minimalističko ambijentalno osvetljenje koje se koristi i kao punjač za telefonephoto: PABLO Designs

Carousel se može odabrati sa osnovnim difuzorom u prozirnoj ili bronzanoj nijansi, koji se dalje može kombinovati sa čeličnim ležištem u mat beloj, terakoti i crnoj završnoj obradi. Ovaj skladan dizajn spaja estetiku i funkcionalnost na jedinstven način.

Pablo Designs, koji postoji od 1993. godine, izuzetno je ponosan na svoju kolekciju koja unosi mir, ambijentalno svetlo i višenamenske komade tehnike u prostore. Njihova filozofija dizajna usredsređena na čoveka kombinuje najsavremeniju tehnologiju, tople materijale i geometrijsku strogost kako bi stvorila osećaj smirenosti i ravnoteže.

Svaki proizvod ovog brenda ima minimalistički dizajn koji se prilagođava svakom okruženju. Ovi proizvodi su ekološki odgovorni u smislu potrošnje energije i brinu o korisničkom iskustvu. Kompanija je fokusirana na stvaranje proizvoda koji ne samo da izgledaju lepo, već i služe svrsi u svakodnevnom životu i unapređuju način na koji ljudi žive i komuniciraju sa svojim okruženjem.

Carousel je još jedan primer vrhunskog dizajna i inovacija koje dokazuju da budućnost dizajna tehničkih uređaja leži u stvaranju proizvoda koji na savršen način kombinuju estetiku i funkcionalnost - sve u cilju poboljšanja prostora u kojem se koriste.

Inteligentno osvetljenje u obliku vrteške koje se istovremeno koristi i kao punjač za telefonephoto: PABLO Designs

Povezane teme

05.05.2024 Osvetljenje

LED rasveta za ažuriranje vaše kuhinje

Dodavanjem privlačnih detalja poput rasvete, u velikoj meri možete promeniti izgled vaše kuhinje. Ovom prilikom odabrali smo LED rasvetu za osveženje vaše kuhinje.

02.05.2024 Osvetljenje

Saveti i ideje za savršeno osvetljeno predsoblje

Od pružanja praktične osvetljenosti do dodavanja dodira stila, svetiljke igraju ključnu ulogu u unapređenju estetike i funkcionalnosti vašeg ulaza.

29.04.2024 Osvetljenje

Romantično osvetljenje za spavaću sobu

Lampice, fenjeri i sveće zajedno stvaraju slojevitu i bogatu atmosferu koja oživljava prostor i budi strasti.

26.04.2024 Osvetljenje

Osvetljenje koje trpezariji daje potpuno novi sjaj

Trpezarija je važan prostor posvećen kućnoj zabavi i uživanju u obrocima sa porodicom i prijateljima, a osvetljenje u ovoj prostoriji pomaže u postavljanju privlačnog ambijenta i t...

24.04.2024 Osvetljenje

Kombinacija različitih izvora osvetljenja za opušteniji osećaj u domu

Kada se pravilno kombinuju, ovi različiti elementi osvetljenja mogu stvoriti raznoliku paletu svetlosti koja se prilagođava potrebama prostorije i željenoj atmosferi.

18.04.2024 Osvetljenje

Lusteri ili šarene viseće bombone - odlučite sami!

Nova kolekcija izdvaja se svojim revolucionarnim pristupom tradiciji, uključujući staklene elemente u boji bombona pažljivo raspoređene duž užeta, poput dragocenih bisera na niti.

15.04.2024 Osvetljenje

Ambijentalno osvetljenje po meri svakog romantika: lampe u obliku Meseca

Osim što stvaraju opuštajuću atmosferu, ove lampe su i estetski privlačne, što ih čini idealnim dodatkom za svaku sobu u kući.

10.04.2024 Osvetljenje

Moderne kristalne lampe

Dodir elegancije i sofisticiranosti za vaš dom…

07.04.2024 Osvetljenje

Jednostavna a tako neobična: lampa sa levitirajućom kuglom za kontrolu svetla

Ono što čini ovu lampu izuzetnom nije samo njen jedinstveni dizajn, već i način na koji izbegava tradicionalne fizičke kontrole.

04.04.2024 Osvetljenje

Osvetlite svoj dom stilom: najbolje stone lampe za svaki enterijer

Stona lampa možda nije najpraktičnija za čitanje ili rad, ali to ne znači da ne može izgledati izvanredno na vašem stolu.

01.04.2024 Osvetljenje

Otkrijte svetlost na potpuno nov način sa našom selekcijom najoriginalnijih lampi

Uz ove originalne lampe, prostorije postaju ne samo osvetljene već i obogaćene lepotom i karakterom, što svaki trenutak čini posebnim i nezaboravnim.