Gaia lampa: simbol bezbrižnog osvetljenja

Lampa Gaia, delo dizajnera Marka Sadlera, garantuje da će vaš dom načiniti živahnim, veselim i slobodnim mestom.

Postojana, na momente prkosna, a ipak tako bezbrižna i šarmantna, ova lampa prožeta elegantnim detaljima zrači živošću boje i elegancijom tikovine. Stona verzija Gaia-e je baterijska lampa koja se može puniti, idealna za pružanje usmerenog i ambijentalnog osvetljenja.

Na ovaj način ona kao da postaje neka vrsta hirovite lampe koja se savršeno stapa i oživljava sve uglove u domu, a istovremeno predstavlja savršen izbor za sve one trenutke kada želimo da se opustimo i uživamo.

photo: cavalleri.com

Druga verzija Gaia svetiljke bi se slobodno mogla nazvati ugodnim svestranim osvetljenjem za spoljne prostore. Na momente deluje kao elegantan luster, a na momente kao nekakav “privezak” koji se spušta sa najneočekivanijeg mesta.

Sve ove osobine nas ne čude, posebno kada znamo da iza ovog projekta stoji dizajner Sadler, udružen sa kompanijom Ethimo koja je nadaleko poznata po favorizovanju inovativnih proizvodnih procesa.

Na kraju valja dodati da magnetski sistem koji se koristi za stonu verziju znači da Gaia lampi nije potrebna stalna baza koja bi joj omogućila da se pomera i fiksira na bilo koji oslonac u dvorištu, poput suncobrana ili grane drveta.

Na taj način, baš kao što joj i samo ime kaže, ova lampa postaje idealan način za osvetljenje doma – živahan, veseo i slobodan.

Izvor: cavalleri.com

photo: cavalleri.com

Povezane teme