Fantastični MUSE fenjeri se savršeno uklapaju u svako okruženje

Najnovija Contardi kolekcija je sebi postavila težak zadatak: da od svakog prostora načini gostoljubivo a istovremeno i elegantno okruženje koje će pritom u svakom trenutku biti i dobro osvetljeno...

A za dobro osvetljenje i prefinjen izgled zaslužni su ovi simpatični fenjeri sa geometrijskim metalnim okvirom koji dolazi u par zanimljivih verzija i veličina. Na vama je da odlučite da li vam više prija boja šampanjca sa kožnom drškom u bordo varijanti, ili ste više za belu metalnu strukturu u kombinaciji sa drškom boje senfa. Možda ste ipak zainteresovani za sveži letnji look odnosno plavi okvir sa belom drškom, ili pak preferirate tamniju opciju i bronzanu završnu obradu?

Za koju god Muse svetiljku da se odlučite sigurni smo da ne možete pogrešiti, jer su ovi ljupki fenjeri toliko fokusirani na odnos sa prirodom i otvorenim prostorima, da u svakom trenutku zrače nekom posebnom elegancijom. Pomenute žive nijanse u kombinaciji sa čistim belim i zlatnim tonovima idealne su za stvaranje savremenih prostora koji daju prirodan akcenat svakom okruženju, dok su bela i plava gotovo nepogrešiv vanvremenski par koji jednostavno nikada ne izlazi iz mode.

Kolekcija Muse Outdoor je zahvaljujući svom originalnom dizajnu i dragocenim detaljima idealna za stvaranje ekskluzivnog spoljašnjeg prostora ali to ne znači da se ona podjednako dobro ne može uklopiti i u svaki urbaniji enterijer.

Uostalom, procenite i sami...

Izvor: contardi-italia

Povezane teme