Eklektična rasveta savršeno osvetljava svaki kutak ekskluzivne privatne vile

Italamp eklektična rasveta je savršena simfonija udobnosti i estetike...

U srcu Prato della Valle u Padovi, ekskluzivna privatna rezidencija oduševljava svojim enterijerom potpisanim od strane studija Marco Piva, uspešno spajajući estetsku i funkcionalnu kontinuitet sa secesijskom arhitekturom palate. Miks monumentalne estetike i vrhunskog komfora definiše svaki kutak ovog impresivnog doma.

Italamp je odabran kao partner za osvetljenje brojnih prostorija. Nova podna lampa Aurora, dizajnirana od strane Virginia Cei, s retro privlačnošću, srdačno dočekuje goste na ulazu svojim starinskim belim okvirom i kapućino nijansom. Sličan dizajn je odabran i za glavnu spavaću sobu kako bi se stvorio kontinuitet i elegancija.

U ulaznom hodniku, vijugavo muransko staklo Nube u losos roze boji dodaje sanjivu magiju prostoru, dok Quarzo aplikacija svojom svetlo zlatnom završnicom stvara fascinantne igre svetlosti duž impozantnog stepeništa. U dnevnoj sobi, modularni sistem Collier impresionira svojom izražajnom snagom.

 

Sinteza fascinantnih geometrija stvara nevidljive niti svetlosti koje podržava disipator sa zlatnom završnom obradom. Veliki prozori su osvetljeni Caterina aplikacijom u beloj završnoj obradi i ahatu sa završnim okvirom od brušenog zlata.

U trpezariji, viseće lampe Greta i Frida, dizajnirane od strane Roberte Vitadello i Stefana Traversa, dodaju toplinu i eleganciju. Linearnost predloga je razvijena u suptilnoj ravnoteži između ručno izrezbarenih prozirnih duvanih kristalnih sfera i svetlozlatnog metalnog okvira.

Na raskošnoj terasi sa bazenom, Duo bežične lampe stvaraju atmosferu mekog svetla koja se savršeno uklapa sa spoljnim nameštajem u nijansama bele i drveta. Ova rasveta predstavlja spoj između funkcionalnosti i umetnosti, osvetljavajući svaki kutak ove elegantne rezidencije sofisticiranim sjajem.

 

Povezane teme

07.04.2024 Osvetljenje

Jednostavna a tako neobična: lampa sa levitirajućom kuglom za kontrolu svetla

Ono što čini ovu lampu izuzetnom nije samo njen jedinstveni dizajn, već i način na koji izbegava tradicionalne fizičke kontrole.

04.04.2024 Osvetljenje

Osvetlite svoj dom stilom: najbolje stone lampe za svaki enterijer

Stona lampa možda nije najpraktičnija za čitanje ili rad, ali to ne znači da ne može izgledati izvanredno na vašem stolu.

01.04.2024 Osvetljenje

Otkrijte svetlost na potpuno nov način sa našom selekcijom najoriginalnijih lampi

Uz ove originalne lampe, prostorije postaju ne samo osvetljene već i obogaćene lepotom i karakterom, što svaki trenutak čini posebnim i nezaboravnim.

29.03.2024 Osvetljenje

Jednostavnost koja očarava: 3D štampana lampa jedinstvenog dizajna

Ova lampa, kreirana od strane nemačkog dizajnerskog studija VOSDING Industrial Design, predstavlja spoj inovativnih proizvodnih procesa i estetike koja je osvojila srca široke publ...

26.03.2024 Osvetljenje

Blistavi i šareni svetlosni efekti u vašem enterijeru: Govee RGBIC Neon Rope Light 2

Sa svojim fleksibilnim dizajnom i moćnim opcijama prilagođavanja, Govee RGBIC Neon Rope Light 2 nudi izuzetno sredstvo za izražavanje vašeg stila kroz blistave i šarene svetlosne e...

23.03.2024 Osvetljenje

Ključni faktori prilikom izbora stone lampe za vaš dom

Stone lampe predstavljaju elegantan i funkcionalan dodatak svakom domu, pružajući ne samo osvetljenje, već i estetski dodir koji može transformisati prostor.

20.03.2024 Osvetljenje

Viseća rasveta inspirisana zarđalim lampionima iz ribarskih luka

Sa elegantnim dizajnom i toplim osvetljenjem, ova kolekcija visećih svetiljki donosi u vaš dom atmosferu koja podseća na mirne ribarske luke i tihe večeri uz vodu.

17.03.2024 Osvetljenje

Vintage estetika u modernom osvetljenju

Stakleni blokovi iz ere Hladnog rata dobijaju novo značenje zahvaljujući razigranom dizajnu Kismas studija, stvarajući sanjivu kolekciju lampi koje povezuju prošlost i sadašnjost.

14.03.2024 Osvetljenje

Inovativni LED luster dizajniran za borbu protiv sumornih zimskih dana

Sunday Light je luster dizajniran da donese osećaj sunčanog dana u vaš dom, bez obzira na vremenske prilike napolju.

11.03.2024 Osvetljenje

Jednostavan dizajn akustičnog osvetljenja koje smanjuje buku i emituje toplo svetlo

Vika je akustična plafonska svetiljka koja prigušuje zvukove niske i visoke frekvencije dok istovremeno emituje atmosfersko svetlo.

08.03.2024 Osvetljenje

Uticaj rasvete na atmosferu u modernim enterijerima

Rasveta igra ključnu ulogu u formiranju atmosfere u prostoru i može značajno uticati na percepciju, raspoloženje i funkcionalnost enterijera.