Eclipse lampa za video pozive: dizajn osvetljenja usmeren na čoveka

Svi koji ovih dana rade od kuće dobro znaju da su svetla podjednako važna za video pozive kao i za profesionalne fotografije.

Ako ste jedan od onih koji uvek rade sa veb kamerama, Eclipse Light od Steelcase može biti odlično rešenje da izgledate bolje na svakoj udaljenoj video konferenciji. To je prelepa i veoma podesiva LED lampa koja kombinuje funkcionalnost video svetla i svetla za rad.

Steelcase Eclipse Light zapravo poboljšava korisničko iskustvo video poziva sa tehnologijom bez treperenja od 0,14% i superiornim performansama boja koje smanjuju naprezanje očiju i glavobolju. Štaviše, mogućnost promene položaja lampe i promena intenziteta svetlosti pruža nove načine rada i saradnje.

Lampa ima postolje za postavljanje pametnog telefona u pejzažnu ili portretnu orijentaciju, dok je ogledalo zatamnjeno bakrom sa LED prstenom uključeno kako bi obezbedilo potrebno osvetljenje. Naravno, ovo ogledalo se može postaviti na različite načine u zavisnosti od svetla i željenog ugla. I da, lampa takođe ima prekidač za prigušivanje koji omogućava korisnicima da lako prilagode nivoe osvetljenja.

Ova elegantna lampa vam omogućava da personalizujete osvetljenje oko svog stola, pa je samim tim pogodna kako za stambena, tako i za komercijalna okruženja. Dostupna je u tri završne obrade tako da se bez sumnje može savršeno uklopiti u svaki stil enterijera.

izvor: steelcase

Povezane teme