Bird Lamp – jedinstvena svetiljka koja unosi prirodu u vaš dom

Inspirisani veličanstvenošću ptica koje sede na drvetu, Valco & Joco dizajnirali su jedinstvenu lampu koja nosi naziv – Bird Lamp.

U pitanju je LED reflektor sa minimalističkim pristupom konstruisan isključivo od metalnih cevi. Ovi dizajneri jednostavno uživaju u smanjivanju materijala i oblika na aspolutni minimum, pa su lampu kreirali na jedinstven način koji stvara manje otpada u procesu proizvodnje.

Aluminijumsko postolje je podesivo, što vam omogućava da odaberete visinu i ugao koji želite. Toplo belo svetlo koje stvara ova zanimljiva lampa pretvoriće svaku prostoriju, bilo dnevnu, radnu ili spavaću sobu u savršeno mesto sa boravak sa prefinjenom rasvetom. Paljenje i gašenje lampe je omogućeno u ručnom obliku kao i u bezkontaktnoj verziji, što dodaje čitav jedan novi nivo korisničkom iskustvu.

Raspoloženje sobe se menja u zavisnosti od osvetljenja a prava lampa vas može umiriti i usporiti da uživate u svakom trenutku. Dizajneri su pokušali da preslikaju efekat "veselog klepetanja ptičijih krila tokom ranih jutarnjih sati", kako bi stvorili uz pomoć ove lampe tihu i mirnu atmosferu. Bird Lamp koristi toplo belo svetlo za stvaranje idilične atmosfere u prostoru. Ovu jedinstvenu lampu gotovo da možete da čujete u prostoru, a njeno "cvrkutanje" je toliko prijatno da će vas uspavati poput najlepše uspavanke.

Ž.J.

Izvor: Designboom

Foto: Valco & Joco

Povezane teme