BALADA – punjiva i prenosiva lampa za otvorene prostore

Koliko pažnje ste spremni da poklonite osvetljenju prostora u kom svakodnevno boravite?

Možda zapravo nikad i niste bili vođeni razmišljanjem o vrsti ostevljenja kao dodiru koji može u velikoj meri drastično da promeni izgled prostorije. Osim unutrašnjih prostora, ovo se naročito odnosi na vanjske terene poput bašti, dvorišta, vrtova i terasa. Čime ćete ovog leta u kasnim večernjim satima osvetliti svoj otvoren prostor?

Ako ste u dilemi, imamo nešto fantastično za vas. U pitanju je BALADA, mala zgodna prenosiva i punjiva lampa, namenjena prvenstveno spoljašnjim prostrima. Jedino od čega u toku leta želimo da pobegnemo su četiri zida, a boravak na otvorenom može da bude otežavajući ukoliko nije prisutna adekvatna rasveta. Upravo ova mala lampa može da bude vaš verni pratilac u svim situacijama.

Energetski štedljiva i samim tim ekonomična, ona se svojim minimalističkim dizajnom savršeno stapa sa brojnim stilovima. Varijacije njenog korišćenja su neverovatne - može biti postavljena na vrhu stepeništa, okačena o plafon ili gredu, zakačena na granu drveta, ili da čini trag ka vašem vrtu svojom postavkom. Simaptični mali kaiš koji poseduje, omogućava vam da je pozicionirate na različitim mestima.

Ova prenosiva lampa vam je dostupna u manjem i većem obliku, uz čak 14h intenzivne svetlosti koju vam može obezbediti. Takođe ako na otvorenom imate dostupnu utičnicu, nećete uopšte morati da razmišljate o tome koliko sati ste je do tad koristili. Jedinstvena LED tehnologija vam omogućava dve različite mogućnosti podešavanja osvetljenosti, odnosno topli i hladni tip svetla.

Ž.J.

Izvor: Decoist

Povezane teme