ZVANIČNO – NAJKVALITETNIJA GARNITURA NA TRŽIŠTU

Garnitura Style, zvanično je najkvalitetniji komad nameštaja u kategoriji nameštaja za odmaranje – trosed, dvosed, fotelja, dobivši Zlatni ključ za kvalitet na 52. međunarodnom Sajmu nameštaja u Beogradu...

Osnovna razlika Style garniture u odnosu na ostalu ponudu na našem tržištu jeste to što je garnitura Style modularnog tipa, od čijih se elemenata (modula) mogu formirati razni oblici (fotelje, dvosedi, trosedi, višesedi i ugaone garniture). Kupac na licu mesta, prilikom kupovine, može birati kako će garnitura izgledati, a u ponudi je i 11 dezena garniture Style.

Kvalitet koji izdvaja:

Konstrukcija garniture izrađena je od bukovog drveta, iverice i lesonita. Radi se o kvalitetno izrađenoj konstrukciji za koju Matis daje garanciju 5 godina.

Poliuretanska pena na sedalnom delu garniture je odrađena iz dva sloja: donjeg sloja koji je izrađen od tvrde pene (25kg/m3) debljine 10cm koji obezbeđuje čvrstoću sedištu, a gornji sloj, izrađen od visokoelastične HR pene (35kg/m2) debljine 9cm, ima funkciju da obezbedi udobnost sedišta. HR pena presvučena je koflinom koji omogućava da sedište bude jako mekano na dodir.

Štof:

Na garnituru Style se ugrađuje visokokvalitetan MERCISOV štof BOMBAY koji je jedan od najfinijih i najkvalitetnijih materijala za izradu tapaciranog nameštaja. Neka od svojstava BOMBAY štofa su sledeća:

Cigaret test:

Materijal zadovoljava britanski standard BS5852 koji garantuje da neće doći do progorevanja od upaljene cigarete ili šibice koje slučajno ispadnu na njega u roku od nekoliko sekundi. Standard garantuje i to da čak i ako dođe do progorevanja, nakon uklanjanja izvora toplote, pregoreli deo se neće širiti.
 

Vodoodbojnost:

Materijal ima vodoodbojni nanos, što znači da odbija vodu koja je slučajno prosuta i sprečava trenutno upijanje. Vodoodbojni nanos je značajan i kod čišćenja tkanine, jer upravo zbog njega BOMBAY se lakše čisti i održava. Dovoljno je samo obrisati tkaninu neutralnim sredstvom za čišćenje i pamučnom krpom.

Otpornost na habanje:

Materijal je dva do četiri puta otporniji na habanje od prosečnih materijala koji se koriste u proizvodnji nameštaja (atestiran na 100.000 ciklusa, dok prosečni materijali izdrže 25-50... ciklusa).

Bez AZO boja:

Bombay štof ne sadrži AZO boje, odnosno toksične komponente kao ni boje koje izazivaju alergije.

Skidanje navlaka:

Navlake na sedištima Style garniture se mogu skidati zadi pranja. Za vreme pranja, i dalje možete koristiti vašu Style garnituru jer na sedištima ostaje unutrašnja navlaka koja je od pliša. Takođe, i jastučnice možete skinuti radi pranja i lakšeg čišćenja.

Više informacija o garniture Style možete pronaći na sajtu proizvođača: matis.rs

Povezane teme