Živopisan nameštaj koji prkosi klasici

Interesantni komadi nameštaja, koji svojom estetikom prkose klasici, zauvek ostaju upamćeni...

Svojim bojama, uzorcima i tehnikom izrade, ovaj nameštaj nosi u sebi nesvakidašnje uzbuđenje. Neki komadi skrivaju tu predivnu crtu luksuza u sebi svojim inovativnim dizajnom i blistavim finišima. 

Pre svega pri stvaranju ovog nameštaja cilj je bio udaljiti se od klasike koliko god je više moguće. Nameštaj sa kojim vas danas upoznajemo malo je hrabriji, a samim tim privlačniji za oko.

Fantastična Street Art kolekcija sadrži niz dekorativnih komada nameštaja, koji izgledaju dramatično. Privlačna na brojnim nivoima, ova kolekcija donosi šarm grafita u vaš enterijer. Upečatljiv pristup uređenja savremenog doma, jednako je izazovan i odvažan. 

Na drugom mestu nalazi se kolekcija vrlo šarmantnih podesivih stolova za kafu. Moderan industrijski koncept i modularni dizajn pretvaraju ove stolove u vrhunski dodatak savremenim prostorima. Kroz njih se proteže neka vrsta eklektizma, koja još više doprinosi njihovoj dopadljivosti. Stolovi su dostupni u različitim visinama, a dvodelna baza koju u sebi sadrži, dostupna vam je u širem raponu boja. 

Ako ste u potrazi za vizuelno zadivljujućim komadima nameštaja, ne treba da propustite Pixel i Diamond Emerald kolekciju. Skulpturalna vrata i sjajni premazi koji podsećaju na viktorijanski dizajn glavne su odlike Diamond elemenata, dok Pixel karakterišu ručno izrađeni zeleni trouglovi, sklopljeni u jednu kompaktnu celinu.

Ž.J.

Izvor: Decoist

Povezane teme