Zidna polica sa karakterom

U potrazi za jedinstvenim stilom uređenja domova, često nas oduševi jednostavnost.

Bilo da je u pitanju moderan stil ili eklektični, komadi nameštaja koji se protežu enterijerom su oni koji prostoru daju karakter. Ako ste neko ko voli dobru literaturu i u svom posedu imate veliki broj književnih dela, onda vam sigurno trebaju zgodne police u stanu. Kupljene ili ručno pravljenje, police su obično prisutne kako bi služile svojoj svrsi, a retko kad imaju moć da ukrase prostor, još manje da se istaknu u njemu. Ali, ne i ova koju vam predstavljamo danas.

Delo Alexi McCarthy, umetničkog i kreativnog direktora, polica sa izrazom lica je naša današnja tema. Kada prvi put pogledate ovu policu, ona vas nesumnjivo podseća na neko lice iz crtanog filma ili crteže koje prave deca. Toliko je jednostavna i neobična, da joj upravo ove dve crte daju izražajan karakter. "Izgled" police je moguće menjati, odnosno u zavisnosti od toga šta držite u "ustima, na nosu ili na vrhu glave" možete stvoriti personalizovan izgled police.

Ovu policu ne možete za sad da kupite, ali možete da je napravite. Njen tvorac je odlučio da je za sada masovno ne proizvodi, već da je podeli sa javnošću na svojoj web stranici. Ako ste vešti sa daskama i čekićem, neće vam biti teško da napravite jednu veselu policu koja će sigurno izmamiti osmeh na licu svakog ko uđe u vaš dom.

Ž.J.

Izvor: Tehnabob

Povezane teme