Zavirite u novi izložbeni prostor Versace nameštaja

U slučaju da ste trenutno u poseti Italiji, iskoristite priliku da svratite do najnovijeg izložbenog salona nameštaja modne kuće Versace.

Radi se o prostoru koji je smešten u samom srcu grada i koji se prostire na čak 500 metara kvadratnih, omogućujući tako svakom komadu nameštaja iz najnovije kolekcije da zablista punim sjajem.

A kada kažemo “sjajem” to zaista i mislimo. Jer, kao što smo već navikli kada je Versace u pitanju, radi se o luksuznim modelima koji se prvenstveno oslanjaju na sada već uveliko prepoznatljivu kombinaciju zlatne i crne, s tim što se ovoga puta manji akcenat baca i na nežno roze boju, kao i neizostavnu belu.

Kolekcija je nastala u saradnji sa kreativcima iz Lifestyle Design-a, dok je sam prostor dizajnirao Vudafieri Saverino Partners. Inspirisan izgledom prave kuće, ambijent karakterišu monumentalni jonski stubovi, dok sama prodavnica ima ulazni hol, trpezariju, duge hodnike i glavni apartman. Na samom ulazu nalazi se dobro osvetljeno stepenište uokvireno mega-ekranima i video-bimovima.

Kao što i sami imate priliku da vidite, Versace je i ovog puta nadmašio očekivanja i pokazao da se i u ovakvim prostorima može sasvim lepo kombinovati praktičnost sa glamurom.

Izvor: hypebae.com

Povezane teme