ZARA HOME kolekcija vrlo udobnog nameštaja za jesen – zimu 2020

Nedavno lansirajući svoju prvu paletu donjeg rublja, ZARA ističe i svoju ekskluzivnu ZARA HOME kolekciju nameštaja i ukrasnih dodataka za sezonu jesen – zima 2020.

Kolekcija je posebno osmišljena i dizajnirana za one koji žele da daju dašak udobnosti svom životnom prostoru. Kolekcija uključuje nameštaj za spavaću i dnevnu sobu, kao i pregršt dekorativnih elemenata.

Pomenuta kolekcija predstavljena je kroz kinematografsku video kampanju u kojoj je učestvovala i Charlotte Gainsbourg. Pod naslovom "Izloženost", glumica i tekstopisac Charlotte igra ulogu fotografa koji snima različite subjekte. Njen dom je ispunjen novim izdanjem ZARA HOME nameštaja, koji se sastoji od toplih drvenih stolica, klupa i tronožaca.

Predmete prate keramika i stakleno posuđe na kuhinjskom stolu, zajedno sa dodacima poput držača za sveće, ogledala, vazi i lampi. Kolekciju zaokružuje set ćebadi od kašmira za vrlo prijatan boravak u krevetu. Ako smo zagolicali vašu maštu, kako pomenom imena čuvene britansko-francuske glumice, tako i činjenicom da je ZARA, naš omiljeni modni brend lansirao kolekciju nameštaja i dodataka za opremanje doma, zavirite u našu galeriju.

Ž.J.

Izvor: Hypebae

Povezane teme