Zaobljena fotelja idealna i za kancelarije ali i za domove

Holandski proizvođač savremenog tapaciranog nameštaja Leolux LX, predstavio je svoj novi komad nameštaja – zaobljenu fotelju LXR18...

Dizajn ove simpatične fotelje potpisuje Martin Balendat koji je ujedno opisuje kao savršen komad nameštaja za ležanje i opuštanje. Zanimljiv pogled na stvar, s obzirom da je upravo ova fotelja posebno razvijena za ugovorno tržište i dizajnirana tako da bude savremeni dodatak kancelarijama i javnim prostorima.

photo: leolux-lx

Pa ipak, to je izgleda ne sprečava da se savršeno uklopi i u bilo koje drugo stambeno okruženje. Fotelja se sastoji od dva zaobljena dela koja se povezuju i formiraju prepoznatljiv okrugli oblik, dok su delovi sedišta i naslona definisani prilagodljivim cevima. Zanimljivo je istaći da je LXR18 dostupna i sa malenim stolom za pisanje prekrivenim hrastom, koji se može pomerati preko sedišta i pričvrstiti kako sa leve tako i sa desne strane.

photo: leolux-lx

Fotelja je inače dostupna u najrazličitijim bojama i tkaninama, pa se lako može iskombinovati tako da u potpunosti odgovara ostatku prostora u kojem se koristi. Može se koristiti samostalno ili upariti sa nekim drugim kolekcijama – u oba slučaja budite sigurni da će ovaj kompaktan, udoban i savremen komad nameštaja oplemeniti svaki prostor.

Izvor: leolux-lx.com

Povezane teme