ZAKORAČITE U GARDEROBER ZANETTE

Kad malo bolje razmislimo, uopšte nas ne čudi što je proizvođač nameštaja Zanette odabrao baš naziv Pratico za svoj najnoviji proizvod – fenomenalni modularni sistem po meri svakog od nas.

Reč je o sistemu elemenata koji je dizajniran s ciljem da definiše ali i besprekorno organizuje garderober tako da se svaki njegov delić, do zadnjeg milimetra, iskoristi na najsavršeniji mogući način.

Postoji li osoba koja ne mašta o garderoberu koji će imati samo za sebe, baš onako od zida do zida, kao Holivudske zvezde? Zamislite sve te fioke, pregrade, pa prostor za košulje, haljine, jakne, mantile... da li da pominjemo obavezan deo rezervisan samo za obuću?

Zašto biste uopšte trošili vreme na maštu kada Zanette upravo tako nešto ima u svojoj ponudi. Koristeći mnoštvo dodataka i sofisticiranih elegantnih detalja Pratico svoju priču počinje najpre stvaranjem zidnih obloga sačinjenih od ploča koje imaju tri različite visine i širine, i koje su upotpunjene većom bazom kao i mogućnošću dodavanja gornje završne ploče.

Ovakva jedna struktura može da primi veliki broj elemenata kao što su police sa ili bez fioka, nosači za izvlačenje košulja ili nosači za pantalone. Pratico je, kao što smo već i napomenuli, osim praktičnosti dobio na eleganciji zahvlajujući materijalu od koga je sačinjen.

Naime, ovaj modularni sistem dostupan je u ariš i verziji od termički obrađenog hrasta sa brušenim mat završnim obradama. Dodaci od materijala kao što su staklo i metal samo doprinose sofisticiranom izgledu u koji se, uostalom, i sami možete uveriti.

Izvor: Zanette.it

Povezane teme