Viseće ležaljke za maksimalan komfor

Možete li da zamislite stepen udobnosti koje vam nude viseće ležaljke?

U duši hedonisti, svesno pored estetskog dodira, uvek pažnju obraćamo na funkcionalnost i udobnost nameštaja koji kupujemo. Pored svega standardnog što jedan dom treba da ima, ove male doze komfora su upravo ono što svakom do nas treba nakon napornog radnog dana.

Viseće ležaljke za maksimalan užitak su zaista odraz hedonizma i elegancije. Studio Stirling je poznat po svojoj obimnoj kolekciji, a najnoviji model među njima nosi naziv Sling i zaista predstavlja predmet vredan pažnje.

Slink ležaljka – ljuljaška se odlikuje čistoćom i jednostavnošću svog koncepta. Ovaj izvanredni komad nameštaja sadrži kružni okvir sa kožnim sedišetm i udobnim jastukom za glavu. Ljuljaška se isporučuje sa nastavkom za kačenje i predstavlja savršen dodatak moderno dizajniranom enterijeru. Vrlo suptilna i nenametljiva oplemeniće svojim postojanjem prostor u kom živite. 

Budući da je sedalni deo stolice napravljen od kože, preporučuje se da u slučajevima spoljne upotrebe bude zaštićena od snega i kiše. Sling stolica ima prečnik od 1m, a dubinu od oko 35cm. Savršeno se prilagođava vašem telu i pruža vam vrhunski doživljaj. Njena ukupna težina je svega 5 kg, što znači da je sa lakoćom možete prenositi sa jedne na drugu željenu lokaciju.

Ž.J.

Izvor: Digs Digs

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Nameštaj

Povezane teme