Vijugava šarena stonoga postala neodoljiv modularni nameštaj

Španski proizvođač nameštaja Missana predstavio je svoj novi proizvod – šarenu modularnu sofu koja neodoljivo podseća na džinovsku stonogu...

Ovaj novi modularni sistem sedišta inspirisan je oblikom stonoge i u suštini predstavlja zabavnu mekanu klupu koja se istovremeno igra: kako sa oblicima, tako i sa bojama koje mogu da se razvijaju i menjaju u skladu sa potrebama svakog prostora.

U pitanju je prvi modularni sistem pomenutog brenda koji je naglasak stavio na funkcionalnost, ali i originalan dizajn koji se sastoji od samo tri modula (naslon, pravi i zakrivljeni). Dizajneri koji su radili na ovom projektu podsetili su se svog detinjstva, odnosno perioda kada su istraživali zanimljiv, okrugli oblik stonoge i, fascinirani njime, došli na ideju da stvore elegantan komad nameštaja koji je u stanju da se savija i pomera.

Danas postoji potreba da se stvore prostori prilagodljivi svim vrstama projekata, bilo kancelarijskih, ugostiteljskih ili stambenih. Svesni ove potrebe, kreativci iz Missane su osmislili savršeno rešenje u vidu funkcionalne tapacirane klupe koja je pogodna za svaku prostoriju.

Ne samo da će ova džinovska stonoga sa metalnom konstrukcijom biti najpraktičnije i najudobnije rešenje za sve one prostore gde se traži sedište više, već će (zahvaljujući svojim živopisnim bojama) biti savršen način da se svakom enterijeru doda jedinstven i moderan izgled.

izvor: missana

Povezane teme