Uzbudljiva eksplozija prošlosti

Komoda za pića s potpisom Alivar, predstavlja uzbudljivu klasičnu eksploziju iz prošlosti.

Ovaj fascinantni komad nameštaja sadrži bogatu seriju unutrašnjih odeljaka, za čuvanje čaša, staklenih boca, pića i svih potrebnih dodataka kako bi se stvorio savršen kutak posvećen koktelima i piću.

Za ovu ekskluzivnu priliku za opuštanje i druženje, Alivar predlaže različite modele bar kabineta sa raznovrsnim materijalima i završnim obradama, ali koji dele isti stil i eleganciju po kojima se izdvaja ovaj komad nameštaja.

Atmosferu kulture Istoka otkrijte u Oriental Bar- u koji, poput vremenske mašine, prenosi svu čar starog kineske komode ne samo u obliku nego iznad svega u detaljima   u crnom niklu ili šampanj mesingu. Spoljni okvir Oriental Bar-a je dostupan u mat lakiranom, sjajnom lakiranom ili efektom "glazirane keramike", dok zahvaljujući "Terra di Galestro" završnoj obradi koja se ističe svojom mekom, svilenkastom glatkom teksturom, vibrira na svetlu u bojama zemlje.

Dvoje vrata skrivaju pretinac, koji se odlikuje površinom od ogledala i unutrašnjim osvetljenjem, sa svime što vam je potrebno za kreiranje malog, potpuno opremljenog barskog kornera. Sadrži staklenu policu, centralnu policu presvučenu kožom u boji kafe, fioke i dodatne višenamenske police izrađene od ružinog drveta.

Baza Oriental Bar-a je izrađena od masivnog hrastovog drveta sa crnim niklom ili šampanj obojenim mesinganim vrhovima.

Drugi model koji nudi Alivar je Tratto Bar koji ima minimalistički, jednostavan, ali upečatljiv dizajn, sa spoljašnjim okvirom u italijanskom orahu ili toplo obrađenom hrastu. Ova komoda je prava oda suštini drveta, toplini i atmosferi, u kombinaciji sa kožom koja se koristi za oblaganje ručki vrata i unutrašnjeg vrha.

Kao i Oriental, Tratto Bar skriva mnoštvo dodatne opreme, sa ogledalom u unutrašnjosti koje dodaje dubinu, tri velike fioke, dopunjene policama sa obe strane, a poseduje i dve male kože fioke i dodatne police različitih veličina.

N.V.T.

Izvor Alivar

 

 

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Nameštaj

Povezane teme